Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális, és én gondolom rosszul?
Randizással kapcsolatban szólna a kérdésem.
Introvertált férfi vagyok. Nehezen ismerkedem, de azért ritkán össze-össze jön egy randi. Főleg internetes ismerkedésekből.
Többször előfordult már hogy egész jól ellevelezgetünk. Természetesen nem élem bele magam előre soha, azon már túl vagyok. Lényeg hogy jön a randi, jól elbeszélgetünk, úgy érzem tök jó volt, csomó mindenben passzolunk. Másnap akár én írok hogy lenne e kedve folytatáshoz, akár ő ír, de az eredmény ugyanaz : ő nem érzett semmit nincs kedve folytatni...
Komolyan a legelső randin (legelső találkozásunk az életben), már érezni kellene valamit???
Egy pár órás beszélgetéssel csak a felszínt lehet karcolni! Nem fogod megismerni a másikat, fura is lenne ha már tök szerelmes lenne valaki az első randin szerintem. Vagy én gondolom rosszul?
Nem tudom...
Nekem több alkalom kell mire meglátom milyen is a másik személyisége, bejön e vagy sem...
Nem nyomulok, nem vagyok bunkó, szexet szóba sem hozom, még mielőtt valaki erre gondol.
Tök normálisan magamat adom.
Szóval a kérdés hogy más nők mit gondolnak erről? Már a leges legelső találkozáskor a szimpátián kívül érezni kell valamit hogy legyen folytatás?
Köszönöm.
...és ez az amiért én sem értem a "minimum harmadik randin legyen szex" jellegű felszólalásokat... Esetleg akkor, ha előtte fél évig levelezőviszonyban voltatok, de amúgy...
3x4-5 órás randi meg esetleg összeadva néhány óra chat nem igazán elég. Sőt... Nagyon nem.
Szexről szó sincs, nem is érdekel az elején, az "embert" szeretném megismerni.
Az érdekel amit kérdeztem, nem az hogy hányadik randin van szex... Tőlem lehet a 100 adikon is...
Igen, erre gondoltam, ezért is nem értem azokat akik a szex-témában vannak így, hogy "akkor már kellene"... De hogyan, ha semmi érzelem nincs? Az mitől különb a prositzásnál? Semmivel.
Az érzelmek kialakulása meg hosszú folyamat, nem pár nap, szerintem sem.
De ki fogja kivárni ezt az időt... Senki.
Ezért is nem hiszek már semmi jóban.
Kicsit ki van sarkítva ez a kérdés.
A valami nem egyenlő a szerelemmel, az később jön, de szükség van valamiféle szikrára. A férfiaknál a szimpátia kialakulása pofon egyszerű, elég, ha csinos a nő és nincs valami oltári jellembeli hibája, a többi meg idővel kialakul.
Egy nőnél ez bonyolultabb. (Legalábbis nálam.) Egy csomó tényezőn múlik a vonzalom, pl hang, gesztusok stb, ami internetes ismerkedésnél nem igazán derül ki (Én ezért sem szeretem az internetes próbálkozásokat.).
Tudom, hogy nehéz elhinni, de Te is jobban jártál, Kérdező, hogy a nő nemet mondott. Sajnos én nem egyszer hagytam meggyőzni magamat, hogy nem baj, ha nincs szikra, még idővel kialakulhat, próbáljuk meg! Végül rosszabbnál rosszabb kapcsolatokba mentem bele, amikben nem éreztem magamat se nőnek, de még embernek sem, végül pedig nagyon nem szép dolgoknak lettem elmondva és a partnerek is megalázva érezték magukat. Hát ez kell Neked?
Jobb inkább egyedül maradni.
#4 es : természetesen fél óra alatt is megvan...
"Barátilag találkozhatnánk még" ezt szoktam kapni, tehát valami csak van.
Erre mondom én vannak férfi barátaim. Nőkkel inkább párkapcsolati minőségben ismerkednék...tehát randiznék tovább...
#5 ös: természetesen megértem és tudom miről írsz.
Egyébként nem, nem elég nekem sem ha a nő csak jól néz ki, de a felszín alatt nincs semmi... Sőtt inkább azt nézem mi van belül, így is volt több olyan randi ahol azt mondtam nem érdekel a külső, meglátjuk, meg akarom ismerni milyen belül.
Tehát fél óra alatt kiismered a teljes személyiségét. Hmmm...
Inkább tűnik úgy, hogy az első benyomás alapján ráhúzol valami előítéletet aztán jó az.
Akkor meg is válaszoltad a sajat kérdésedet. Ha a masik fel ilyet nem erez, akkor miert akarna folytatni az ismerkedest?
Amire tételes valaszt szeretnél kapni, arra nem igazan van. Ez csak egy noi megérzés, hogy tudjuk, hogy kivel nem működne.
Annyiban női ez a megérzés, hogy a nők tudatalatt jobban felismerik a metakommunikációs jeleket, a hangsúlyokat, hangszíneket, gesztusokat, mimikákat.
Pont az a szar kapcsolatok oka, hogy sokan nem hallgatnak ezekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!