Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek normális, ha így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális, ha így gondolom? F

Figyelt kérdés
Eléggé sok mindenen mentem keresztül, az elmúlt években, ami a külsőmet, és a személyiségemet eléggé megcincálta Diagnosztizáltak nálam egy gyógyíthatatlan betegséget,amit elég nehezen tudtam elfogadni/feldolgozni, kikészültem tőle idegileg, 64 kilóról 47kilóra fogytam, arcom eltorzult. Ami volt kis önbizalmam, az is elillant, kerülöm az embereket, nem bírom elfogadni magam. Ezért kapcsolatom sincs, mert ha én nem bírom magam elfogadni, akkor szerintem mástól se várhatom el, hogy így elfogadjon, és szánalmon/sajnálaton alapuló kapcsolatot meg nem szeretnék. Előbb magamba kéne valahogy rendet rakni, vagy rosszul gondolom? :)
2015. dec. 28. 21:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem most nagyon magad alatt vagy a problémád miatt, ami nem engedi láttatni való önmagad. Ilyenkor a külső megerősítésnek nagyon nagy szerepe tud lenni.
2015. dec. 28. 21:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Alig egy hónapja diagnosztozáltak gyógyíthatatlan betegséggel. Még én is keresem a gondolataimat, hol így vagyok, hol úgy. Ma pl. nehéz napom van, fáj, nyűgös vagyok. Azon tűnődöm mekkora terhet jelent majd valakinek elfogadni, elviselni így. Beszélni nehéz róla, legfőképp mert az embereket nem igazán érdekli, a magyarázkodást pedig egyébként sem kedvelem.

Magadat kell rendbe tenni, bizony. Minden a fejedben dől el, ez hülye közhelynek hangzik, viszont működik. Szeretni kell magadat, belőled csak egy van-ezt meg valami szintén hülye közhelyeket gyűjtő honlapon olvastam. Egyedi vagy és különleges, van olyan ember, akinek pont te vagy az ideális. Van az a muki karok meg lábak nélkül és tök boldog, mosolygós- vonzza magához a tök boldog mosolygós embereket, vágod?

Mindezt persze magam is kicsit kétkedve írom (még), de próbálok a helyes irányba mozdulni. Ajánlom neked is.

2015. dec. 28. 22:26
 3/5 anonim ***** válasza:
jól gondolod
2015. dec. 28. 22:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyébként épp ma kérdeztem ezzel kapcsolatban, szívesen venném, ha válaszolnál, ha esetleg van kedved:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__7455..

2015. dec. 28. 22:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Az igazi barátaid olyanak fognak szeretni amilyen vagy!

Sok sikert ,mielőbbi gyógyulást kívánok neked!

2015. dec. 31. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!