Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a magyar-külföldi párkapcsolatokról?
Az én párom olasz, kint élek vele Milánóban, nekünk nem okozott problémát. Olaszul tudok, a kultúra és ország mindig is vonzott.
Akkor lehet probléma, ha a két ember nagyon más kultúrából származik, például az egyik magyar, a másik arab és mindketten ragaszkodnak az otthonról hozott normákhoz.
Ne a nemzetisége alapján ítéld meg, simán lehet, hogy a lelkitársad amerikai, finn, spanyol vagy magyar. Ne hallgass azokra, akik el akarnak riasztani tőlük.
22/L
Engem nem érdekelnek a külföldi nők. Az egyetem alatt lett volna esélyem rá, sőt közelített egy, elég nagy lendülettel, de inkább elkerültem. Külföldi férfi ismerősök lettek is egyébként. Ahol lakom 20 ezres városban egyetlen férfit sem tudok, aki külföldi nővel lenne, hacsak nem kint él vele. Ellenben mindkét szomszéd családban valamelyik nő tag külföldivel jött össze. És az egyetemi évek alatt sem láttam (több karon sem) egyetlen férfit sem külföldi nővel kapcsolatban, de még beszélgetni sem nagyon. Magyar lányokat tudtam csak kínaival, arabbal, törökkel és franciával. Nőknek a mániája ez a külföldizés. Meg azért az sem utolsó tényező, hogy egy magyar férfinak, magyarul, Magyarországon sem feltétlenül egyszerű felszedni egy magyar lányt, ennek fényében plusz nehezítés lenne itt külföldi nőt fűzni. Külföldi férfiként viszont nem hiszem, hogy nehéz dolga van egy férfinak itt, eleve felcsigáz egy csomó nőt már csak az, hogy úúú spanyol pasi, vííí olasz pali, mmmm francia stb. Ehhez még hozzájön, hogy általában pénzesek, és mivel itt vannak egy idegen országban muszáj nekik itt ismerkedni, beilleszkedni, eligazodni, egyebek, ezáltal kontaktol nőkkel is, vagy már eleve minden apróságot direkt nőktől próbál megkérdezni, rajtuk keresztül informálódik, így adott a lehetőség a nőkkel való ismerkedésre. Egy magyar férfi itthon van, neki teljesen mások a lehetőségei és ő itt nem is kuriózum a nők szemében mint mondjuk egy spanyol pasi.
Közben beugrott, hogy két srácot tudtam, de ők csak dugni jártak össze alkalmi szinten külföldi lánnyal rövid ideig.
9 "Nőknek a mániája ez a külföldizés."
Meg a b.lf.sz férfitársaknak. Itt, a gyakorin. Nem unjátok még?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!