Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a magyar-külföldi párkapcsolatokról?
Mindig külföldi (főleg északi, vagy nyugati) párt képzeltem el magamnak. Egyszerűen a magyar hozzáállás a dolgokhoz nekem túl maradi. Amiket itt liberálisnak mondanak, az nekem nagyon nem az. Ez nem az ország hibája, egyszerűen így alakult.
Legjobban angol anyanyelvűvel élnék, mert anyanyelvi szinten beszélem az angolt. Régen én is azt mondtam, hogy a magyar milyen gazdag nyelv, de akkor még nem beszéltem perfektül angolul.
Számomra fontos a magyar nyelv anyanyelvi szintű ismerete egy kapcsolatban (mivel én semmilyen más nyelvet nem beszélek anyanyelvi szinten). Nem tudok olyannal lenni, aki nem tudja magát kifejezni nekem megfelelően. Az nem kapcsolat számomra, hanem "dugunk és őőőzünk".
Hogy más mit csinál, az nem az én dolgom. Ha ők boldogok, én is boldog vagyok, másnak működhet attól, hogy nekem van egy ilyen speciális igényem. :)
26N
Attól függ, hogy külföldi alatt mit értünk. Mert mondjuk egy német-magyar kapcsolatnál is felmerülhetnek kultúrális különbségek, de nem annyira markánsak, mintha kínai-magyar vagy arab-magyar lenne.
Nagy általánosságban az biztos, hogy minél nagyobb a kulturális szakadék, annál több rugalmasság és humor kell ahhoz, hogy hosszú ideig kitartson és annál jobban bekalkulálni, hogy úgy érzi néha napján az ember, hogy csak ő alkalmazkodik, a párja tojik az egészbe.
11-es
Én is ugyanígy vagyok teljesen mint te... Annyira más egy külföldi pasi mentalitása, összehasonlíthatatlan, én jobban kijövök velük.
Van egy németnek kinéző jóbarátom, mind a ketten kb anyanyelvi szinten tudunk németül. Amikor bulikban kipróbáltuk milyen az, ha a bolond cserediák német srác
a magyar haverjával odamegy a magyar lányokhoz ismerkedni, majdnem maguk alá vizeltek a csajok. Olyan erőlködést még nem láttatok 😀 Aki 5 éve nem beszélt németül még az is halálra erőltette magát, hátha össze tud vele hozni valamit.
Ugyan erre a srácra "magyarként" bulikban, társkeresőn nem vevők a lányok.....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!