Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mit szólnátok ehhez szex végén?
Szóval egy pasival már régóta ismerkedek, randizgatunk és egy ideje elkezdtünk szexelni is. A szex teljesen ok, kicsit gyorsabban elmegy mint az eddigi partnereim, de ettől függetlenül teljesen élvezhető vele minden e téren, és szerintem abszolút ki is fejezem hogy jó vele. Viszont legútóbb az történt, hogy mielőtt elment volna elhagyta a száját a mondat h : " nem bírom tovább" és elment ... kicsit furcsa volt :D ezek szerint ő azon izgulhat h minnél tovább tartson? Igaz nem voltam még sok fiúval együtt de ez mégis olyan kellemetlen érzés volt. szeretném ha úgy szexelnénk h érezze h nem kell ez a "bizonyítási kényszer", de ott akkor igazából nem tudtam erre semmit reagálni...
Szerintetek is furcsa volt a szitu? vagy igazából ez teljesen normális, gondolom minden pasi azt akarja h minél tovább tartson ?! (de azért kiábrándító ezt így hallani )
Peeersze, hogy maga miatt is azt akarja, hogy minél tovább tartson (hogy még élvezhesse), és miattad is (hogy még élvezhesd). Ha más nem utalt rá (nem volt utána levert, csalódott, nem szégyenkezett), akkor ez nem az a görcsös teljesítménykényszer, amitől tartasz, csak a vágy arra, hogy elnyújtsa azt, ami jó.
Nekem ilyenkor még hízelgő is, hogy annyira élvezetes neki velem, hogy nem bírja tovább, szerintem állati szexi :).
31N
Köszi a válaszokat
Csak nagyon tetszik a srác és nem akarom, hogy bármi félrecsússzon
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!