Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mit szólnátok ehhez szex végén?
Szóval egy pasival már régóta ismerkedek, randizgatunk és egy ideje elkezdtünk szexelni is. A szex teljesen ok, kicsit gyorsabban elmegy mint az eddigi partnereim, de ettől függetlenül teljesen élvezhető vele minden e téren, és szerintem abszolút ki is fejezem hogy jó vele. Viszont legútóbb az történt, hogy mielőtt elment volna elhagyta a száját a mondat h : " nem bírom tovább" és elment ... kicsit furcsa volt :D ezek szerint ő azon izgulhat h minnél tovább tartson? Igaz nem voltam még sok fiúval együtt de ez mégis olyan kellemetlen érzés volt. szeretném ha úgy szexelnénk h érezze h nem kell ez a "bizonyítási kényszer", de ott akkor igazából nem tudtam erre semmit reagálni...
Szerintetek is furcsa volt a szitu? vagy igazából ez teljesen normális, gondolom minden pasi azt akarja h minél tovább tartson ?! (de azért kiábrándító ezt így hallani )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!