Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Mi a véleményetek olyan férfiakról, akik még 35 éves koruk felett is albérleteznek (nem én vagyok, de vannak ilyen ismerőseim)? Gáz, mert kell a saját lakás vagy majd együtt megteremteni? 28 F.
" ami már 2 szobás normális"
Igen, az emberek többsége olyan ingatlanban él, ami nem üti meg a neked normális szintet. Többségük pl. nem az ország legnagyobb 5 városában él, hanem annál olcsóbb helyeken.
"De aki örökölt, vagy szülők vettke neki, az nem ugyanaz, azért nem dolgozott meg, az tulajdonképpen nem az ő érdeme, ő csak haszonélvezője."
Attól még az övé a lakás, és senkit nem érdekel, hogy jutott hozzá.
Engem egyáltalán nem zavar, ha valaki albérletezik, igazából most, hogy külföldre akarok költözni jöttem rá, hogy egyszerűbb lenne egy albérletet feladni, mint a saját lakást eladni.
Mivel nekem anyukám vett lakást, ha ezen problémázna valaki, hogy "nem ér" meg mit tudom én, mi, na az kizáró ok lenne.
"egy 2. emeleti 68 nm2 panel, igaz fullos lakás, de amíg kisvárosban is elkértek érte 15-20 milliót"
És szükséged van egyedül ekkora lakásra?
Ekkorát bérelsz 30-40-ért?
Mert ha nem, akkor nem állja meg a helyét az összehasonlítás.
Akik meg az albérlet mellett érvelnek, tanuljanak egy kis gazdaságot...
A hiteles lakást is elvesztheted, ha nincs munkád, a bérelt lakás viszont sosem lesz a tiéd.
A lakás vagyon. Befektetés. Kiadhatod, ha nem akarsz ott élni vagy ha kell egy kis extra pénz (amiből akár fizetheted a hitel törlesztőjének egy részét is), nem függesz a tulaj kénye-kedvétől, mert te vagy az. Eladhatod, milliókat vehetsz belőle, főleg, ha romosan/üresen vetted és szépen kialakítottad, berendezted...
A lakás érték. És aki nem így gondolja, már csak az ostobasága miatt is taszító.
Noss. Én megházasodtam 27 évesen.
Majd belekezdtünk saját lakásba.
6 évvel később elváltunk, és most nincs lakás...
Egyébként hol éltek ti melyik bolygón?
És ha valaki nem ismeri meg az élete társát 20-onévesen és egyedül a nulláról nem képes lakást venni?
Istenem páran álomvilágban éltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!