Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolatban a férfinak vagy a nőnek kell megteremteni az anyagi, egzisztenciális biztonságot vagy mindkét félnek egyformán?
Mindkét félnek egyformán, szerintem. Az nem baj, ha valamelyik többet keres, illetve az is "ér", ha az egyik fél háztartásbeli és azzal járul hozzá a dolgokhoz, hogy a háttérben végzi el a fontos dolgokat - nem lenézendő ez!
Tudom, ez nem a népszerű nézet, de szerintem így lenne a helyes. A szokásos "de a gyes alatt" dumára pedig az a véleményem, hogy előre kell gyűjteni, nem a pucér fenékre gyereket vállalni, merő passzióból, hanem tudatosan, mikor már megvan hozzá az alap.
Jöhet a katonás nullázás, mivel ez nem egyezik az általánosan elfogadott nézetekkel.
Szerintem mindkettejük dolga, kinek mikor van jobb keresete.
A gyesre reagálva meg annyit,hogy gyűjtsön előre?? Miért a nőnek kellene előre gyűjteni? Ugyanúgy a férfi dolga is,hogy meglegyen minden a gyermekének, nem értem miért a nő mondjon le mindenről ha gyereke születik. Elvileg ugyanúgy akarták akkor vegye ki a részét belőle.
Például az én esetemben a barátom sokkal jobban akar gyereket mint én (még fiatalok vagyunk hozzá) akkor elvárom,hogy ő is hozzáátegyen legalább annyit mint én anyagilag és gyakorlatilag is.
Jó szöveg ez a gyesre gyujteni, de akkor is a gyesen lévonek jelentos jövedelem kiesése lesz, aki rendszerint a nő, és azt a másik, dolgozó félnek kell pótolni.
Pontosan és abból pénzből lehet pótolni amit félre tettetek ha egy 5 milla gyerekre van téve, plusz férfi jövedelme plusz a gyed (ha nő többet keresett és emiatt jó volt a fizuja akkor nem olyan rossz lesz a gyed), akkor az már teljesen jó....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!