Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akit azt mondja, hogy ronda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akit azt mondja, hogy ronda és azért nem talál magának párt, az miért nem változtat rajta?

Figyelt kérdés

Folyamatosan olvasom itt is, hogy azért nincs csak párja, mert ronda. Ezen azért lehet változtatni, de nyilván könnyebb mondani, mint tenni ellene bármit is.

Sport, egészséges táplálkozás, megfelelő frizura kiválasztása, arcápolás, nem túl vastag pénztárcával is lehet elfogadhatóan felöltözni, kozmetikus.

Miért nem tesztek a rondaság ellen, ha csak ez a probléma?

2020. máj. 30. 15:43
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
68%

Mert alapvetően ezen nem sokat lehet változtatni. Most férfiakrl beszélek elsősorban.

Fej/arc:

Ha előnytelen a fejformád, az arcszerkezeted vagy bármilyen mértékben, akár csak kicsit is "torz" a fejed, ez ellen nem tudsz tenni.

Plasztikáztatni elmehetsz, de ez milliós tétel és nem garantált a jó eredmény, illetve az alap vonásokon ez sem sokat változtatna.

A másik hatalmas probléma, amivel szinte kivétel nélkül MINDEN férfi küzd (ki előbb ki később), az a kopaszodás, a haj ritkulása. Ez ellen megint nem sok mindent lehet tenni, maximum elmehet az illető hajbeültetésre, de ez megint csak milliós tétel.

És a legtöbb nő számára, még ha nem is vallja be, szinte kizáró ok egy kopaszodó, főleg egy korán (20-on éves korában) kopaszodó férfi.

Mondhatnám még a rossz fogazatot, ami szintén lehet örökletes, nem feltétlen kell hozzá elégtelen szájhigiénia. Oké ezt is lehet kezeltetni, de megint több 100 ezres tétel, ráadásul ezt rendszeresen kell csinálni.

Test:

Szintén ugyanez, sokan küzdenek akár örökletes testi fogyatékossággal (nem kell feltétlen durva dolgokra gondolni).

Akit rossz genetikával "áldottak" meg szintén cseszheti. Valaki nagyon hajlamos hízni és rosszul oszlik el rajta, van aki szinte képtelen akár pár kilót is felszedni, pl. különböző emésztési porblémák miatt. Nekem is van ilyen ismerősöm.

Oké el lehet menni edzeni, oda lehet figyelni a normálisabb táplálkozásra, de ez sem filléres dolog és sokaknak egyszerűen nem fér bele az idejébe. Minél rosszabb, fizikai munkát végez valaki annál kevésbé. Aki 12 órázik heti 5-6 nap annak nem hiszem, hogy lenne ereje még elmenni edzőterembe vagy futni, vagy bármilyen sportot csinálni. Főleg ha kifejezetten nehéz fizikai munkát végez. És őszintén minek is? Lehet, hogy nem fog látványosan jól kinézni, de erő lesz benne az biztos...

És akkor megemlíteném még a magasságot. Na ezen végképp nem lehet változtatni. Ha alacsonynak születtél akkor így jártál. Az alacsony pasiknak pedig szintén sokkal kevesebb esélye van.

Utoljára pedig megemlítenék egyéb betegségeket, amik jelen lehetnek és szintén csökkentik a pártalálás esélyét.

Ha most ezt mind összeadjuk, mert sajnos vannak olyan szerencsétlenek akiknek szinte minden dolog "összejön", akkor ott tartunk, hogy a "nem túl vastag pénztárcás" dolgot meg is cáfoltuk, ha valaki kicsit jobban szeretne kinézni.

Tehát ha XY kopaszodik, alacsony, rossz (nők számára nem vonzó) az arcszerkezete, magyarul nem jóképű, mondjuk rosszak a fogai és még van valamilyen maradandó betegsége, hízékony, kövér, akkor esélytelen, hogy valah is párt fog találni. Kemény munkával, tanulással, karrierben való törtetéssel és ez által jobb anyagi szintet elérve tud változtatni, de azért valljuk be, kevesebben lesznek "sikeresek", mint akik nem.

Egyébként abban egyetértek, hogy sok dologban tényleg könnyedén tudna változtatni a legtöbb ember, de aki igazán csak a külseje miatt nem talál párt, annak nem hiszem, hogy egy kis edzés és zöldségzabálás sokat segítene...

2020. máj. 30. 18:44
 12/31 anonim ***** válasza:
52%
Vannak dolgok amin nem tudsz semmit sem változtatni, pl.: egy alapbetegségen, ami végigkísér az életeden, mit, hogyan változtatsz?
2020. máj. 30. 19:40
 13/31 A kérdező kommentje:

Akkor én most leírom a nők oldaláról, mert megtapasztaltam, nem voltam régen egy szépségkirálynő, viszont kemény munkával változtattam a külsőmön.

Arcom:

Az átlagnál jóval nagyobb orrom van, amivel nyilván nem tudok semmit sem tenni, csak elfogadni.

A fogaim 20 éves koromig baromi csálék voltak, szét voltak csúszva, mivel csírahiányos a fogazatom, az egyik szemfogam nem nőtt ki( nem hogy nem nőtt ki, nem volt). Csináltattam fogszabályozót, illetve a szemfogam helyén pótfog van. (elég sokat spóroltam rá)

A hajam baromi vékonyszálú, gyorsan lelapul, de sikerült olyan hajformát kikisérletezni, ami nagyon előnyös, mindenki dícséri és nem is lapul le olyan gyorsan.

Az alakom: egészen 20 éves koromig nagyon vékony voltam, gebe, nem volt se mellem, se fenekem. Majd utána elkerültem egyetemre és jól meghíztam, nagyon elzsírososdtam 1 év alatt. Lassan 4 éve sportolok rendszeresen, heti 30-40km-t futok, emellett súlyzós edzéseket végzek, pedig nem mondom hogy túl sok időm van az orvosi egyetem mellett, de szakítok rá napi 1-et, mert változni akarok. Azóta jobban érzem magam, mint valaha.

Az öltözködésem: főleg leakciózva vásárolok minőségibb ruhákat, alapdarabokat szoktam hordani, ami sosem megy ki a divatból.

Bárki akivel találkozok a régi kisvárosomból oda-vissza vannak, hogy hogy megszépültem, mennyire jól nézek ki.

És tényleg baromi jól nézek ki(és nem egóból írom).

+sokat dob a kisugárzás is, hogy mennyire van önbizalmad, mennyire vagy elégedett magaddal, szerintem az is beleszámít a szépségbe.

2020. máj. 30. 19:45
 14/31 anonim ***** válasza:
48%

Végre egy értelmes ember, aki nem sírankozik, hanem tesz valamit!

Gratulálok, tökéletesen leírtad, mit és hoyg kell csinálni, nem kerül sokba, csak némi akarat kell hozzá!

Olyan ugyanis nincs, akit nem lehet felhozni, csak könnyebb nyaafgoni, mint tenni!

2020. máj. 30. 19:57
 15/31 anonim ***** válasza:
83%
13#, te nő vagy, egészen más helyzetben vagy. A nők született jó pasikat akarnak, jó genetikával megáldott, jól kinéző férfit. Nem olyat, aki így-úgy átalakította magát vagy fél életét a konditeremben töltötte, hogy kinézzen valahogy.
2020. máj. 30. 20:15
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Suzukiból nem lesz Porsche csak mert lepolírozod és lemosod. Ettől még lehetsz boldogabb egy Suzukival mint egy Porsche-val.
2020. máj. 30. 20:16
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

#13 Ennyi? Bocsi, de ennek nem sok köze van az IGAZI, BRUTÁL, pártalálást is akadályozó rondasághoz.

Adott egy bizarr, a hosszúkás és a szív/gyémánt arcformának roppant előnytelen ötvözete. Mit csinálsz vele? ... Pengeszáj. Azzal? Előnytelen formájú (kb. csík) szem, rejtett szemhéjjal. Hófehér alapon rosaceától és aknéktől vörösödő, pigmentfoltos, heges, állandóan zsírban tocsogó bőr. Smink? 24/7? Főleg úgy, hogy el sem viseli a bőröd, ráadásul még ügyetlen is vagy, hiába a youtube? És a mindenhogy fura arckifejezés? Amikor sz.rul nézel ki akkor is, ha mosolyogsz, akkor is, ha semleges fejet vágsz, nyilván akkor is, ha szomorú/ideges vagy, egyszóval mindenhogy? Ezen aztán végképp nem segít még a műtét sem. És akkor ez még csak az arc volt...

Az is sokat mond, hogy divatból sosem kimenő alapdarabokban már jól tudsz kinézni. Hát nekem pusztán ennyitől még bőven hányás a kinézetem (és nem csak a gebe alkatom miatt), rengeteget kellene variálni, keresgélni, csillagos eget verdeső árakon, és tűrni egész nap a kényelmetlenséget, esetlenkedni.

Szóval nagyon nem mindegy, hogy kinek és mit kellene tenni, azért sz.rból nem lehet várat építeni. A "csak kicsi tuning kell" kategória pedig nagyon nem egyenlő a gyalázatosan sz.rral.

2020. máj. 30. 20:22
 18/31 anonim ***** válasza:
75%
Mert drága a plasztikai sebész.
2020. máj. 30. 20:46
 19/31 A kérdező kommentje:

Basszus egy barátnőmnek egyik oldalon könyöktől lefelé nincs karja, másik ismerősöm vak. Már mindketten jegyben járnak. Azért ők elég nagy hátránnyal indultak és mégis találtak maguknak párt. És soha nem panaszkodtak a kinézetükre.

Csak egy kicsit pozitívabban kéne hozzáállni.

2020. máj. 30. 21:30
 20/31 anonim ***** válasza:
77%
#19: Mert nők...
2020. máj. 30. 22:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!