Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit azt mondja, hogy ronda és azért nem talál magának párt, az miért nem változtat rajta?
Folyamatosan olvasom itt is, hogy azért nincs csak párja, mert ronda. Ezen azért lehet változtatni, de nyilván könnyebb mondani, mint tenni ellene bármit is.
Sport, egészséges táplálkozás, megfelelő frizura kiválasztása, arcápolás, nem túl vastag pénztárcával is lehet elfogadhatóan felöltözni, kozmetikus.
Miért nem tesztek a rondaság ellen, ha csak ez a probléma?
Mert azt csak úgy lehet, igaz? :D "Kevís pízbű", mi? Az igazán rondán nem segít egy frizura meg egy szép ruha. Max olyan lesz, mintha Quasimodo-ra ráphotoshopolnánk egy öltönyt vagy ilyen gagyi SWAG ruhát meg egy ilyen páwa-hajat.
Mondjuk én nem vagyok ronda, csak kövér, de az ellen meg lehet tenni csak ISZONYAT sok időbe kerül. Meg persze van aki utána is rondának fog tartani, mert vékonyan fordított háromszög alakú arcom van, az állam nagyon vékony. Meg nagy orrom, ami szintén nem nyerő.
Kérdező: egy férfinek alapvetően sokkal többet kell küzdenie még egy kis minimális figyelemért is a nők részéről. Főleg ha az illető max átlagos kinézetű, vagy semmi "extra" (feltűnő) dolog nincs rajta.
Ezért van az, hogy a legtöbb férfi ha már egy apró jelet kap, vagy sikerül valamilyen szinten, akár csak barátság terén felkelteni egy nő figyelmét, nagyon fog hozzá ragaszkodni és képtelen lesz továbblépni nagyon sokáig. Ezért vannak rengetegen "friendzone"-ban.
Szóval a női példák nem éppen jók.
Volt egy időszak, amikor ezeket mind megtettem, aztán rájöttem, hogy annak a havi 100 000 Ft körüli összegnek, amik erre elmennek van jobb helye is. (ebben benne volt minden, a fél-1-másfél évente ruhacsere is, mert a divatos ruhák ritkán híresek a tartósságukról).
Plusz eleve 2 millió lenne a hajbeültetés is. Helyette úgy döntöttem, hogy inkább meggazdagszom és én leszek Lex Luthor.
De most viccet félretéve, nézem ezeket a szakadt, suhogónadrágos javítónevelő-szökevényeket, fogatlan melósgyerekeket sörrel és féldecivel a kezükben, punkokat, rasztákat... És van nőjük. Sokszor szép, náluk jóval igényesebb nőjük. Csak azért, mert jól néznek ki.
Aztán látom ezeket a csinibe vágott pávafiúkat, a szabó által készített, tökéletesen passzoló öltönyben feszítő szépfiúhajú modern James Bondokat, időnként szintén szép nők oldalán. De az egész a high-life miatt van. Olyan rideg és művi az egész, mint egy színházi előadás.
Ezzel nem fogsz elérni semmit, csak több Vasvári Vivienhez meg Vajna Timihez hasonló aranyásó fog váltani veled 5-10 mondatot, amiből levágja, hogy nem te vagy a következő áldozat, ami miatt úgy tűnhet az utca külső szemlélőjének szemével, hogy "nézd, egy bombázóval beszélget és mindkettő mosolyog". Még az is lehet, hogy ha nincs aznapra jobb dolga, akkor két shoppingolás között megengedi, hogy meghívd egy kávéra, hiszen ezeknél a nőknél a külső terén nagyon alacsonyan van a léc, csak a vagyon terén van magasan. Egy Schmuck Andor után egy Howard Wolowitz is kész felüdülés lehet számukra.
Mondjuk az tény, hogy a férfiak lementek pincsikutyába, az egész bohóckodás a külsejükkel sem önmagukról szól. hanem csak a páváskodásról. A nők meg ezzel párhuzamosan, szinte egy díszpáholyból nézik ezt a tragikomikumot. Kívülről nézve királyság az egész, de komolyan véve mindkét nemnek hányingere van ettől az egésztől.
Lehet mondani bárkinek hogy csak átlagos külsejű nőt vagy pasit keres, de sajnos ma az átlag külső az olyan, mint 30 éve a fullos megjelenés. Szóval ez az "átlagos" elég relatív fogalom, figyelembe véve azt, hogy ma már KÖTELEZŐ a kisportolt test már 18 évesen, a lányoknál a perfekt alak, perfekt sminkkel, a dögös és trendi ruházat, aki a belsőre hajt annál az 1-2-3 anyanyelvi szinten beszélt idegen nyelv, kötelező hogy szeress utazni, legyél extrém szórakoztató partner, igazából az anyagiak sem jelentsenek gondot.
Aztán mivel ez az "átlagos", ezért mérgezett egér módjára mindenki teper, hajt, csak hogy elérje vagy megközelítse ezt a szintet, mert különben a társadalom egy értéktelen unalmas senkinek fogja elkönyvelni.
Ami legfőbbképpen lesújtó, az a mai férfiak helyzete. Annyira leadták, annyira szánalmassá váltak, hogy igazából nem is csodálkozom hogy nem kellenek a nőknek.
Ami legfőbbképpen lesújtó, az a mai férfiak helyzete. Annyira leadták, annyira szánalmassá váltak,
Persze, hogy leadták, de nem saját hibáikból, hanem a nők ráeszméltek, hogy ők meg feljebb tehetik a lécet. Sok átlag férfi próbálkozik a szebb nőknél (na nem a 10 per 10 es instáknál), azok csukóból elutasítják őket, aztán próbálkoznak az átlag nőknél, de mivel azoknál is magasan van a léc (mert látják, hogy egy-egy barátnőnek összejött a csúcspasi, akkor nekem is miért ne lehetne), és azok is elutasítják őket. Aztán egyre lejjebb adják a lécet, már az alsó átlagot éppen csak súroló nőknél is bepróbálkoznak, de azok a nők is kezdik ezáltal emelni azt a bizonyos lécet, mert egyre nagyobb rájuk is a kereslet. Ez egészen odáig jutott, hogy egy 10 per 6-os férfi már a 10 per 4 es vagy akár 3 as nőig is lealacsonyodik, hátha valamelyik végre észreveszi.
Nincs tobbszaz ezer forintom, hogy megcsinaltassam a fogaimat,
nincsenek millioim, hogy megcsinaltassam a melleimet, hogy ne logjanak.
Mivel allandoan keveset keresek, nincs penzem kozmetikaba jarni, hogy allandoan szortelenitsek, nagyon gyorsan no!
Nincs penzem arra se, hogy pszichologushoz jarjak, hogy tudjak kezdeni valamit azzal, hogy a stresszt es a depressziot meg a szeretethianyomat evessel vezetem le.
Nem szeretem a sminket, es nem akarok ugy szep lenni, ha csak sminkelve lehetek.
Szeretem a termeszetes dolgokat, es nem akarok napi 3 orat arra aldozni, hogy masok szamara elfogadhatoan nezzek ki.
Ennyi. Mondjuk en nem szoktam parkeresesen agyalni, jol elvagyok magamban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!