Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha szinglik lennétek, összejönnétek egy olyan férfival, aki sok nőnek udvarolt már, nagyon szeretett volna barátnőt, de egyikük számára sem ez a férfi volt az Igazi, így még nem volt párkapcsolata?
Anélkül is feltűnik ez emberekről, hogy elmondanák.
1: Ilyen akárkivel leállna kb. Nem akarok valakivel azért lenni, mert senki másnak nem kell, hanem mert engem akar, pont.
2: Ha ennyien elutasították, olyan oka van ami messziről észrevehető
A férjem ilyen volt. Az mondjuk hozzá tartozik, hogy mi elég fiatalon ismerkedtünk meg, ő akkor járt a huszas évei elején. Akkor talán ez még nem annyira kirívó.
Ha most így 30 évesen szingli lennék, akkor egy szintén harmincas faszinál már gyanúsabb lenne a dolog. De amúgy ha nekem szimpatikus, akkor csak ez nem tántorítana el. Bízom annyira a saját érzéseimben, hogy ne mások véleménye alapján döntsek. Lehet hogy nekem mások a szempontjaim társkeresésben mint azoknak akik elutasították korábban. (Persze az kizáró ok amit többen írtak, hogy ha mindegy neki csak pina legyen.)
7, vagy megtenne, vagy nem, vagy hűséges lenne, vagy nem. Az, hogy valaki sikertelen, nem jelenti, hogy majd megbecsüli azt, aki igent mond. Persze, azt se, hogy nem.
Viszont, ha sokszor, sokáig próbálkozott sikertelenül, akkor nagy valószínűséggel súlyos komplexusai vannak, tuti, hogy tapasztalatlan, (és nem a szexről beszélek) miközben olyan szingli rigolyái lesznek, amikkel szintén meg kell küzdeni, hiszen eddig nem kellett így alkalmazkodnia és nem érték ilyen érzelmi hatások. Egy olyan kiforrott személyiség, akinek fontos tapasztalatok maradtak ki.
És megelőzendő a piszkálódást, ezzel nem azt mondtam, hogy bárki, aki tapasztaltabb, evidens, hogy jobb választás. Sok a kretén és biztos rengeteg más pasinál jobb opció a kérdező. És nem is csak a falu bikája lehet jó... Csak, várhatóan mások lesznek a buktatók, nehézségek valaki olyannal, aki már egy, vagy több hosszabb kapcsolaton túl van. Tudja mit szeretne, mit hibázott korábban, milyen ő egy kapcsolatban, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!