Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti összejönnétek egy clerosis multiplexben szenvedő nővel?
A betegség akár teljes rokkantsághoz vezethet, bizonytalan a kimenetele. Gyakran vannak fájdalmaim, szinte mindennap fájlalom valamimet, de főleg a lábamat, térdemet. :( Ti képesek lennétek összejönni egy ilyen nővel? Ezen kívül még vannak betegségeim habár azok nem ennyire komolyak. Ételérzékenységem is van, visszatérő bőrbetegségem is van, mellesleg az önbizalmam is a nullához konvergál.
Ti választanátok párotoknak egy SM beteget vagy nem tudnátok ekkora terhet magatokra vállalni? Gyereket sem akarok, mert félek, hogy utána felgyorsulna a betegségem lefolyása.
Én ha tehetném segítenék neki azzal, hogy vegánok lennénk mindketten. Rám férne nekem is megváltoztatni a teljes étrendem. Ettől a betegségeid nagy része teljesen megszűnne elég gyorsan.
Nem tudom, hogy vállalnám e vele a kapcsolatot, de az biztos, hogy nem könyvelném el betegnek, hanem megkeresném a megoldást, mert mindenre van.
Nem. Ha én lennék ilyen, akkor nem szeretnék párt se magamnak. Ha pedig lenne elküldeném.
Én egyszer elkövettem azt a hibát, hogy kitartottam egy beteg ember mellett, miután mindenünk ráment, és ő felépült, lelépett egy másik férfival.
És igen elhiszem, hogy rossz, de ahogy mondtad ez lesz rosszabb. Más embert életét is szétzúznád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!