Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek szociális fóbiában szenvedő pasival?
nekem is az van.
ha ő is hasonlóan törekszik felülemelkedni, és még nem írta le magát, akkor igen.
5-os 3 -as vagyok: Azert nem mert barmit megbeszelunk, pl elmegyunk bulizni ismerosokkel, o beleegyezik es ket nappal az esemeny elott elkezd panikolni es kitalal mindent h lemondja, de komolyan szinte mar betegseg tunteket produkal.
Van, h elmegyunk nem beszelget senkivel, uldogel egy sotet sarokban, mindenki azt kerdezi h mi baja van...probalnak vele beszelgetni, hasztalan.Vasarolni keptelenseg vele, de leginkabb az zavar h mindent az utolso pillanatban mond le.
Az h senkivel nem beszel az egyeszeruen rohely, es mondjuk ha beszel is akkor az a paranoiaja h ot utaljak. En tarsasagi ember vagyok, sok barattal es egyszeruen kikeszit ez a helyzet. En ertem h ez egy betegseg, meg sajnalom is, de kizart h megegyszer osszejojjek egy ilyen emberrel, annak ellenere h szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!