Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti összejönnétek egy clerosis multiplexben szenvedő nővel?

Figyelt kérdés

A betegség akár teljes rokkantsághoz vezethet, bizonytalan a kimenetele. Gyakran vannak fájdalmaim, szinte mindennap fájlalom valamimet, de főleg a lábamat, térdemet. :( Ti képesek lennétek összejönni egy ilyen nővel? Ezen kívül még vannak betegségeim habár azok nem ennyire komolyak. Ételérzékenységem is van, visszatérő bőrbetegségem is van, mellesleg az önbizalmam is a nullához konvergál.

Ti választanátok párotoknak egy SM beteget vagy nem tudnátok ekkora terhet magatokra vállalni? Gyereket sem akarok, mert félek, hogy utána felgyorsulna a betegségem lefolyása.

2017. júl. 31. 15:54
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
57%

Én ismerek Slerosisos beteget,ha bár ő férfi,de van barátnője,szeretik egymást sok éve már 1 párt alkotnak

Igen lehet társad!

Ne aggódj és fel a fejjel!

2017. júl. 31. 17:00
 12/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Van valakim, de egyre nehezebben viseli. Rohamaim vannak (shubok), hisztis is vagyok miattuk, ingerült, fáradt, együtt lenni vele úgy nincs kedvem miatta. Megérteném, ha elhagyna. Exem megértett, támogatott, most meg van neki egy gyönyörű, fiatal, egészséges csaja. Gondolhatjátok mennyire padlón vagyok emiatt is. Mindneki talál egy nálam sokkal jobbat magának.

Hasonló beteg emberrel meg nem biztos, hogy jó volna együtt, olyan szempontból, hogy ha ő is lebénul részlegesen, akkor nézhetjük egymást. Van hogy nem működik a kezem és a párom mindig segít ilyenkor.

2017. júl. 31. 19:26
 13/31 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem az elég durva, hogy egyesek egyből örök magányra akarnak kárhoztatni, és kvázi téged kiáltanak ki önzőnek azért, mert a betegséged ellenére megvan benned az a szeretetigény, ami mindenki másban is.

Elárulod, pontosan miben érhető tetten a problémád a mindennapokban? Mivel vagy terhére a párodnak jelenleg? Milyen a "shub"? Nehéz elképzelnem, hogyan néz ki ez az egész a gyakorlatban, mert még nem találkoztam hasonlóval.

2017. júl. 31. 19:56
 14/31 anonim ***** válasza:
73%
Ha őszintén szeretik egymást akkor miért nem lehet egy pár
2017. júl. 31. 21:50
 15/31 anonim ***** válasza:
34%
13.: senki sem kiáltotta őt ki rossznak. De egy hisztos csajjal betegség nélkül.is nehéz együtt lenni
2017. júl. 31. 21:54
 16/31 A kérdező kommentje:

Azért is vagyok hisztis mert beteg vagyok és mert önbizalomhiányos is vagyok. Nem csak a betegségem miatt, hanem egyébként is. A betegségem miatt sokszor vagyok fáradt, gyenge. Izomfájdalmaim vannak sokszor, ezt annak írom, aki kérdezte. Amikor rohamom van, olyankor lebénul valamim. Legutóbb a bal kezem bénult le (egy napig), utána a látásom ment el (2 órára). De jobb esetben csak fáj valamim, mindig más valamim.

Elég ijesztő tud lenni. :/

2017. aug. 6. 21:05
 17/31 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, te miről beszélsz?
2017. aug. 8. 09:23
 18/31 anonim ***** válasza:
88%
Hát, én nagyon kevés nővel jönnék össze, de ha te olyan lennél lelkileg, akivel összejönnék, akkor a betegséged semmit se számítana. Szóval ezen nem múlna.
2017. aug. 11. 01:16
 19/31 anonim ***** válasza:
77%
ha én lennék ilyen beteg, nem is akarnék összejönni senkivel. viszont baráti kapcsolatokat (nem csak egyet!) próbálnék kiépíteni, lányokkal is.
2017. aug. 11. 09:22
 20/31 A kérdező kommentje:

Van egy pár barátom, de eléggé utálom az embereket, az a baj. Nehezen nyitok.

Nem keresek párt, de írjatok privátot! Van párom! Csak nehéz lehet neki a betegségem, meg az önbizalom hiányom miatt.

2017. aug. 11. 16:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!