Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Zárkózott fiúhoz illik lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zárkózott fiúhoz illik lány?

Figyelt kérdés

Úgy érzem hogy sosem fogok hozzám illő lányt találni. Leginkább személyiségben, mivel szolid vagyok és a legtöbb lány nem ilyen fiút keres. Meg emiatt kicsit "elnyomva" érezném magam egy lány mellett főleg ha ő nyitottabb típus.

Másik gond meg ugye az ismerkedés, mert így nem a legegyszerűbb.

2020. máj. 27. 18:43
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Hát, nem túl valószínű. Nem a zárkózottság miatt, hanem főleg a felfogásod miatt. Ez a "úgyse lesz barátnőm" és "el fog nyomni" mentalitás elég taszító.
2020. máj. 27. 18:44
 2/7 anonim ***** válasza:
49%

Talán aki nálad is zárkózottabb, mert alapesetben elfognak nyomni, ahogy te is mondtad. De akkor ő is azért lesz még jobban begubózva, mert valami mélyebb problémája van, ami miatt nem mer nyitni, tehát nem kiegyensúlyozott személyiség.

Azzal semmi gond ha valaki nem akar sokat beszélni vagy szeret egyedül lenni, de azért kell lennie egy alap szociális készségnek, amit értelmesen használhat és emiatt nem elveszett, nem nyomja el egy utolsó hülye is.

Próbálj önbizalmat szerezni olyan dolgokból amiket szeretsz csinálni, hogy bátrabb kiállásod legyen. Nem kell bunkózni vagy parasztnak lenni, azt mindenki utálja. Bátrabb és nyitottabb viszont lehetsz, hogy könnyebben alakíts ki kapcsolatokat (barátit, haverit is), miközben egyedül is megtanulod jól érezni magad. Az eleje nehéz, mert félsz mindentől, amit nem tapasztaltál még meg (vagy rossz élményeid vannak valamivel kapcsolatban), de aztán egyre jobb lesz ha leküzdöd a félelmeket.

2020. máj. 27. 18:55
 3/7 anonim ***** válasza:
90%

A zárkózottság nem gond, zárkózott emberek millióinak van párja.

Az a probléma, amikor valaki az önbizalomhiányát, szorongását, töketlenségét és szociális alulfejlettségét hazudja zárkózottaágnak.

2020. máj. 27. 19:03
 4/7 anonim ***** válasza:
70%

Ez nagyon irreális gondolat. Rengeteg hozzád hasonló lány van. Csak ők is ugyanazt csinálják, mint te. Otthon gubbasztotok (nem bántásképp, én is ilyen vagyok, és imádom)

Szóval hogyan lehet így ismerkedni?? Szerintem csak neten, vagy „kötelező” helyeken, mint munka, hobbi, tanfolyam, ismerős által, ilyes

2020. máj. 27. 19:26
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Szóval hogyan lehet így ismerkedni?? Szerintem csak neten, vagy „kötelező” helyeken, mint munka, hobbi, tanfolyam, ismerős által, ilyes

neten csak pláza nők vannak,a zárkózott nők arra nem képesek,hogy regisztráljanak badoora

2020. máj. 27. 20:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, vetted valaha a fáradságot, hogy tisztázd magadban, hogy milyen alaptulajdonágokkal / személyiséggel / külső megjelenéssel (ami alatt most kizárólag a csomagolást, annak stílusát értem) rendelkezik a hozzád illő lány? Vagy az összes erőfeszítésed a sültgalamb-várásra korlátozódott?
2020. máj. 27. 21:49
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

"neten csak pláza nők vannak,a zárkózott nők arra nem képesek,hogy regisztráljanak badoora"

Ezt azért megcáfolnám, zárkózott vagyok, mégis regisztráltam és ott találtam rá a barátomra, aki amúgy szintén csendesebb típus.

2020. máj. 28. 00:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!