Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell nőként kezdeményezni?
Figyelt kérdés
Botrányosan béna vagyok ismerkedés terén, de most van egy pasi, akivel ugyanakkor szoktunk edzeni. Azt hiszem én is tetszem neki, de olyan bátortalan, hogy muszáj lenne egy kicsit kezembe venni az irányítást. De hogyan? Nem akarok túl sok sem lenni.2020. máj. 21. 23:42
11/11 anonim válasza:
Másfél méterről kiabálj oda a "kámzsád" alól, hogy te agyjál már egy kis levegőt szájon át, mert nekem elfogyott. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!