Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki nőként kezdeményezeni?
Van egy srác, aki nagyon tetszik nekem, de nem ismerjük egymást, és nagyon távolságtarto is, de legutóbb észrevettem, hogy engem nézett, én meg teljesen zavarba jöttem, lehet el is pirulhattam, és az az érdekes, hogy azóta mintha picit nyitottabb lenne felém, már 1-2 szót beszéltünk is.
Szerintem én elég egyértelmű vagyok amúgy, mert próbálok kérdezni tőle, viccelődni picit, de nem tudom elődönteni, hogy mit gondolhat erről vajon.
figyelj, elmultam 40, hidd el ha azt mondom, hogy nem ciki
a legelso szerelmemmel 3 evig eltem egyutt, en kezdemenyeztem
a harmadik, 15 eve tarto szerelmemnel (most is tarto kapcsolat) szinten en kezdemenyeztem
abszolut nem ciki! Nincs azzal baj ha tudod mit akarsz es nem varod a sultgalambot ;)
Nem ciki.
Én is olyan vagyok hogy kell a kezdő rúgás,egy mosoly nem elég hogy szóba elegyedjek egy ismeretlen nővel.
Á nem ciki
Hivd el moziba fogd meg a kezét a vegen csokold meg. À veletlen sem ciki amikor a srac csak kedvesen igeneket mond.
Soha nem kezdeményeznék, mert akkor már eleve mínuszból indulok.
(N/24)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!