Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként honnan tudjam, hogy az adott férfi gyáva kezdeményezni, vagy nem jövök be neki és azért nem tesz semmit?
Van egy férfi, már régóta tetszik, sokat beszélgetünk, igazából nem tűnik olyannak aki ne merne kezdeményezni, csak nem értem, hogy akkor most nem akar tőlem semmit. Én nagyon kedvelem, és örülnék ha lépne valamit.
21L
Sehonnan!
Az élet tele van kockázatokkal, ont ugyanazt tudod tenni, amit a férfiak tesznek egy ilyen esetben, megkérdezed, hogy meginna e valamit veled kettesben.
Aztán reméled, hogy a válasza igen, ha pedig nem, akkor nem röhög a képedbe, vagy kürtöli szét mindenkinek, hogy mekkora poén, hogy többet akar tőled.
Kb a férfiak is pont ezzel a kockázattal futják a "kezdeményezős" köröket, és bár néha lyukra futnak, soha, egyik sem halt még bele
Ezt a "sokat beszélgetünk" részt fejtsd ki jobban.
Az olyanokat pedig, mint "nem tűnik olyannak, aki ne merne kezdeményezni" töröld ki a fejedből te is és minden nő. Senkinek nincs a homlokára írva semmi.
Ha nem reagál a flörtjeidre akkor valószínűleg nem jössz be neki.
Amíg csak beszélgettek barátilag addig ez nem fog kiderülni, ahhoz szintet kell lépni, közvetlenebbnek lenni.
Nekem van olyan ismerősöm, aki full nagy dumás, társaság közepe pasi és mégsem mer nagyon kezdeményezni, ha barátságnál többről van szó. Lehet itt is ez az eset. De az is lehet, hogy nem tetszel neki.
Ne találgass a végtelenségig, kérdezz rá. Egy csomó felesleges nyomozósdit meg lehet előzni az egyenes beszéddel.
Ha nem kezdeményez, akkor nem jössz be neki.
Amelyik pasit érdekled, az jelezni fogja.
Ha sokat beszélgettek, akkor azt is tudjátok a másikról, hogy van-e valakije. Ha ezek után sem lép, és szerinted nem olyan típus, aki nem merne kezdeményezni, akkor nem kellesz neki. Még.
De tényleg nem könnyű megmondani, h ki az, aki mer és ki az, aki nem. A látszat nagyon csalóka tud lenni. Esetleg óvatosan kezdeményezhetsz, aztán a reakciókból majd látszik, h neki ez tetszik vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!