Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell nőként kezdeményezni?
Figyelt kérdés
Botrányosan béna vagyok ismerkedés terén, de most van egy pasi, akivel ugyanakkor szoktunk edzeni. Azt hiszem én is tetszem neki, de olyan bátortalan, hogy muszáj lenne egy kicsit kezembe venni az irányítást. De hogyan? Nem akarok túl sok sem lenni.2020. máj. 21. 23:42
1/11 anonim válasza:
Szerintem borulj térdre elötte és játsz a "hangszerén". :)
2/11 A kérdező kommentje:
Remek ötlet, köszönöm
2020. máj. 22. 00:07
3/11 anonim válasza:
Legalább egy szép, magas, jól kigyúrt adoniszt néztél ki magadnak, aki BMW-vel jár a terembe és tele van fukszokkal? :)
4/11 anonim válasza:
Pont ahogy elvárod h nálad kezdeményezzen vki.
5/11 A kérdező kommentje:
Közel sem. Egy teljesen átlagos, egyszerű fazon.
2020. máj. 22. 00:27
6/11 anonim válasza:
Diszkréten ahogy az igazi nők csinálják. Ha egy nő azt akarta hogy beszéljünk vagy direkt közel jött hozzám, (varoteremben közvetlen mellém ült le, ahelyett hogy egy széket kihagyott volna) vagy odajott és valami banális dolgot kérdezett. Esetleg szemezés, és mosoly. Ha ezt sem veszi akkor tényleg egy balfék. Ez a módszer azért is jó mert nem csinálsz magadból hülyét ha esetleg nem tetszenél neki.
7/11 anonim válasza:
Kérj segítséget tőle valamiben, olyat még nem láttam hogy valaki ne segített volna egy nőnek.
Például fekvenyomásnál föléd állni, guggolásnál nézze meg hogy egyenes-e a hátad, szerinte mi a helyes forma X gyakorlatnál.
8/11 anonim válasza:
Beszélgetést kell kezdeményezni.
Odáig kell eljutni, hogy köszöntök a másiknak és beszélgettek valamiről.
Keress bármilyen ürügyet ami miatt szóba elegyedhetsz vele.
9/11 anonim válasza:
Lehet hogy van barátnője. Ők is nézegetik rendesen az ember lányát, aztán kiderül hogy ott a barátnő, azért nem lép. Vagy legalábbis nem konkrétan kezdeményez. Úgyhogy ezt is kalkuláld bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!