Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincsenek a társkeresőn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsenek a társkeresőn ideális férfiak?

Figyelt kérdés

Részben clickbait cím, részben kis dühöngés, mert ki kell adnom magamból, részben beszélgessünk a kommentekben a témáról :)

Milyen az ideális férfi? Nem, nem a gazdag, BMW-vel pózoló izomagyak. Nem a modell kinézetű, mindenhova elutazó arcok. Bár tudom, hogy ilyen válaszok is lesznek az incelektől.

Az ideális férfi a társkeresőn szerintem olyan, aki rám ír (sokszor Tinderen sem írnak, pedig matcheltünk), személyre szólóan ír, elolvassa a leírásomat és arra reagál, vagy a képeimre, de nem azt, hogy "jó csaj vagy". Nem rohan le egyből, nem az az első kérdése, hogy hányan jártak már bennem, nem hív el egyből randira, de pár nap elteltével igen. Úgy beszélgetünk, mintha ezer éve ismernénk egymást, lazán, de mégis bókolgatunk egymásnak. Ja, ha már külső, akkor tetsszen is nekem, ez meg ugye relatív.

De nem, csak bunkók, szexre utazók, nyomulósak, illetlenek, csúnyák vannak fent, akik gyűlölik a női nemet és ha nem kapnak 2 másodpercen belül választ, már hallgathatom a szidásukat, vagy ha válaszolok, de nem azt, hogy "persze, bármikor lesz... oplak", akkor is kikelnek magukból.

Hol vannak az ilyen férfiak???

2020. máj. 19. 20:43
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező jól eltűnt. Nem ilyen lovat akart :D
2020. máj. 23. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!