Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek a társkeresőn ideális férfiak?
Részben clickbait cím, részben kis dühöngés, mert ki kell adnom magamból, részben beszélgessünk a kommentekben a témáról :)
Milyen az ideális férfi? Nem, nem a gazdag, BMW-vel pózoló izomagyak. Nem a modell kinézetű, mindenhova elutazó arcok. Bár tudom, hogy ilyen válaszok is lesznek az incelektől.
Az ideális férfi a társkeresőn szerintem olyan, aki rám ír (sokszor Tinderen sem írnak, pedig matcheltünk), személyre szólóan ír, elolvassa a leírásomat és arra reagál, vagy a képeimre, de nem azt, hogy "jó csaj vagy". Nem rohan le egyből, nem az az első kérdése, hogy hányan jártak már bennem, nem hív el egyből randira, de pár nap elteltével igen. Úgy beszélgetünk, mintha ezer éve ismernénk egymást, lazán, de mégis bókolgatunk egymásnak. Ja, ha már külső, akkor tetsszen is nekem, ez meg ugye relatív.
De nem, csak bunkók, szexre utazók, nyomulósak, illetlenek, csúnyák vannak fent, akik gyűlölik a női nemet és ha nem kapnak 2 másodpercen belül választ, már hallgathatom a szidásukat, vagy ha válaszolok, de nem azt, hogy "persze, bármikor lesz... oplak", akkor is kikelnek magukból.
Hol vannak az ilyen férfiak???
1, Mindenkinek más az ideális.
2, Leírtad, hogy neked mi nem ideális. Nős, jellemzőbben mégis nekik írnak vissza.
3, Aztán leírtad, hogy neked mi az ideális. Nos, itt is volt már rengeteg kérdés, hogy pl. a személyre szóló üzeneteket a nők 99.9%-a lazán ignorálta, ha nem passzolt a kinézet.
4, Az általánosításod arról szól, amiről akarod. Jó eséllyel te is lazán ignoráltad még azt is, aki megfelelne. Így könnyű általánosítani.
5, Sosem társkeresőztem. Az ideális pasi leírásodnak megfelelek. (Mondjuk, szerintem minden 3.-4. férfi megfelel neki.) A kérdésed elolvasva, pedig egyszerű a válasz: Mit keresnék a társkeresőn, ha olyan nők vannak rajta, mint te? Te mit tudsz nyújtani azon kívül, hogy nem vagy őszinte, általánosítasz és hasonlók? :D
Mondd már meg valakinek, hogy generálja ki a linkedet és küldd el nekem, hogy álljunk párba, én pont ugyanígy szoktam mindenkivel társalogni.
ÉS? Mégse vezet sehova, nem írnak vissza, szűkre fogják, túl kötekedő vagyok ha úgy beszélek, hogy már ezer éve ismerjük egymást, ha flörtölök, akkor tenyéren van hordozva ami az se tetszik neki..
Az a helyzet kérdező, hogy te is, mint a nők többsége, egy álomvilágban élsz.
Az ilyen pasik a romantikus filmekbe vannak.
A jó (kinéző) pasik azért nem írnak, mert nekik írnak a nők, kűzdenek értük, kedvükre válogathatnak, ilyen hülyeségekkel, hogy bókolás nem foglalkoznak.
Majd lejjebb adod az igényeidet, ahogy öregszel, és nélkülöznek.
Már lehet is látni a jeleit az írásodban :)
"De nem, csak bunkók, szexre utazók, nyomulósak, illetlenek, csúnyák vannak fent, akik gyűlölik a női nemet és ha nem kapnak 2 másodpercen belül választ, már hallgathatom a szidásukat, vagy ha válaszolok, de nem azt, hogy "persze, bármikor lesz... oplak", akkor is kikelnek magukból."
ezeket a bunkókat, szexre utazókat, nyomulósokat, illetleneket (ilyen kifejezés nincs a magyarban egyébként), és csúnyákat te húzod jobbra, magyarul neked ezek az emberek tetszenek.
ezek után mi a problémád?
Azt hiszem én is túl nagy elvárásokkal indultam a társkeresésnek. Először is azért, mert mindenki azt mondja, a nők milyen sok levelet kapnak, de ez nálam nem jött be. Talán a gyerekem az oka, talán más, de ez van.
Másrészt aki rám ír, azoknak a 90%-a az ország másik feléből való, tehát egy másik városból. Nem tudom ez manapság miért olyan népszerű, de szerintem egy távkapcsolat nagyon bonyolult és 30 évesen már nincs kedvem új életet kezdeni egy teljesen új környezetben.
Ráadásul nincsenek is olyan sokan regisztrálva, azok közül pedig mekkora részükkel felelnek meg az alap elvásárok, mondjuk csak az, hogy külsőleg tetsszünk egymásnak?
Ezen kívül a legtöbb helyen, ha nem fizetsz elő, nagyon korlátozottak a kommunikációs lehetőségek.
Szóval a lényeg az, hogy szerintem ehhez jó sok türelem kell. Arról már abszolút lemondtam, hogy frappáns üzenetet kapok. Sokan tök norválisak, de mivel úgy vannak vele, hogy nem az üzenet számít, ezért az első alkalommal nem erőltetik meg magukat. Tehát ilyen szempontból egy szia vagy egy gépi ünezet is megteszi, utána majd alakul.
A másik pedig, hogy meguntam a várakozást és elkezdtem levelet írni annak, akinek bejön az adatlaja (azoknak is, akiknek nincs fent fényképe). Jó esetben visszaírnak emailben, rossz esetben meg kiröhögnek, de mi van akkor? Úgysem fogom megtudni, ha nem jön levél, nem tetszettem és kész.
Egyébként én az elittársra fizettem elő, de már nagyon megbántam. Nagyon kilógok onnak, nekem az már túl elit.
De ha szép/átlagos nő vagy és hasonló alkatú, helyes pasikat keresel, akik tudnak kommunikálni, szeretnek utazni és sportolni, akkor nagyon ajánlom, mert nagyon sok ilyen férfit láttam fenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!