Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek a társkeresőn ideális férfiak?
Részben clickbait cím, részben kis dühöngés, mert ki kell adnom magamból, részben beszélgessünk a kommentekben a témáról :)
Milyen az ideális férfi? Nem, nem a gazdag, BMW-vel pózoló izomagyak. Nem a modell kinézetű, mindenhova elutazó arcok. Bár tudom, hogy ilyen válaszok is lesznek az incelektől.
Az ideális férfi a társkeresőn szerintem olyan, aki rám ír (sokszor Tinderen sem írnak, pedig matcheltünk), személyre szólóan ír, elolvassa a leírásomat és arra reagál, vagy a képeimre, de nem azt, hogy "jó csaj vagy". Nem rohan le egyből, nem az az első kérdése, hogy hányan jártak már bennem, nem hív el egyből randira, de pár nap elteltével igen. Úgy beszélgetünk, mintha ezer éve ismernénk egymást, lazán, de mégis bókolgatunk egymásnak. Ja, ha már külső, akkor tetsszen is nekem, ez meg ugye relatív.
De nem, csak bunkók, szexre utazók, nyomulósak, illetlenek, csúnyák vannak fent, akik gyűlölik a női nemet és ha nem kapnak 2 másodpercen belül választ, már hallgathatom a szidásukat, vagy ha válaszolok, de nem azt, hogy "persze, bármikor lesz... oplak", akkor is kikelnek magukból.
Hol vannak az ilyen férfiak???
Teljesen mindegy ki mit fog írni, mit reagál.
Ha nem tetszik a másiknak akkor lehozhatja a csillagokat is az égről akkor sem lesz semmi.
Hagyjuk már a mellébeszélést, kérdező! Úgy imádom, amikor ezen az anonim oldalon beszéltek az elvárásaitokról, és hogy milyenek vagytok, a való életben meg teljesen mást látunk! Az általad leírt külsőre vonatkozó elvárások például köszönő viszonyban sincsenek a valósággal!
Már eleve nekem az furcsa, hogy egy társkeresőn a nők olyan mennyiségű megkeresést kapnak, hogy gyakorlatilag nem is győzik mindet rendesen elolvasni, megnézni. Én lefogadom, hogyha akárcsak egy teljesen átlagos nő vagy, legalább naponta 100 megkeresést kapsz - főleg, ha amolyan elérhetőnek tűnsz!
És ebből a mennyiségű megkeresésből nem felel meg senki az igényeidnek!? Ugye érzed, hogy itt valami gond van? És nem feltétlen a férfiakkal...
Bevallom, rühellem az ilyen jellegű női önsajnáltatást. Próbálnád ki csak egy évig, milyen egy átlagférfi lehetőségeivel élni... rögtön elbúcsúzhatnál a rajongói hadseregedtől és örülnél, ha néha szerencséd van. Az is csak jobb, mint a semmi alapon!
Apropó, rólad mit is lehet tudni...? Csak ha már szóba jött a téma. Hány éves vagy? Milyen a külsőd? A személyiséged? Mennyire hozod a hagyományos női értékeket? Hányan jártak már benned? Mit is tudsz hozzáadni egy férfinek az életéhez?
Mert ha például valami multicég HR-es kiscsaja vagy, aki fennhordja az orrát, és végigdgta az egyetemi éveit, és állandóan bizonyítani akarja mennyi erős és mennyire grrrpower, akkor a normális férfiaknál komoly kapcsolatra már eleve esélytelen vagy.
Túl jó dolgotok van már nektek, az a ti bajotok. Nektek nőknek az agyatokra ment a bőségzavar...
Én űztem egy darabig az "ipart", de nem próbálkozom netes kereséssel többé. Én találtam egyébként ilyen pasikat, nem is egyet, már képből le tudtam szúrni, ki az, aki normálisan tud írni, és ki az, aki villogni van fent meg egy szót váltani is sok erőfeszítésnek érez találkozó előtt. Mondjuk nekem eleve a kicsit "átlagosabb" típus a zsánerem.
Az ezer éves pajtásként beszéd se vezet mindig valahova. Én is remekül tudtam beszélgetni, ide-oda repültek köztünk a szellemes riposztok, de az se volt biztos mutatója annak, hogy kijönnénk hosszútávon. A netes szöveg meg képek szinte mindig felülmúlják a valóságot - mindkét oldalról.
Szóval személyes tanácsaim ezek lennének: ne akarj hosszan beszélgetni, az max. unaloműzésnek jó, de csak időhúzás. Egyébként is sok ember jó svádájú online, aztán élőben a szemedbe alig mer nézni.
Akinek minden fotója olyan, mintha nyaralós stockphoto lenne, azzal általánan nem érdemes kezdeni. Mindig ugyanazok a kötelező tengerparton ugrós, síelős, stb. steril fotók mögött általában vagy valami kompenzáció vagy kihasználós ember van - saját megérzések és tapasztalat alapján, nem törvényszerű.
Mondjuk a fő tanács az lenne, hogy ha tudsz élőben ismerkedni - koncertre menni barátokkal, hobbi, bármi szabadidő - akkor hagyd a Tindert.
27/N
Tinderen én is rengeteg ilyen egyszerű alakba futottam bele, de ahogy az egyik válaszoló írta is, egy idő után ezeket már kép alapján is ki lehet szűrni.
Gondolom, úgy érted, amit írtál, hogy ne legyen túl nyomulos a pasi, de azért hívjon el kis idő után találkozni,és bokoljon is néha, azaz éreztesse, hogy tetszel neki, és örülnél, ha egy hullámhosszon lennétek.
Én pár hónapja használom csak, és most ismerkedem onnan a 2. olyan sráccal, aki megfelel ezeknek, szóval át tudom érezni, mert én is erre vágyom.
De mint látjuk, van ilyen is, csak nagyon ritka, úgyhogy ne add fel!
Eloben én sem tudok ismerkedni, mert mindig olyanok találnak be, akiktől nem akarok semmit sem, h pedig mégis tetszett valaki, az foglalt volt.
Incel vagyok és nőgyűlölő, de elég türelmes vagyok, úgyhogy eleinte jól tudom titkolni. Mondhatnám, hogy olyan férfi vagyok, amit itt leírtál. De nem, mert már a legelső lépés bukik, a fénykép.
Rengetegszer, rengeteg módon próbáltam már. Ha saját képpel írok, 99%-ban bukta. Ha kép nélkül írok, nagyon sokan visszaírnak, még beszélgetés is kialakulhat, aztán amikor a képküldés már nem halogatható tovább, szó nélkül eltűnnek. Pedig igazából még csak ronda sem vagyok. Próbaképpen kipróbáltam lopott jópasi képpel regisztálni: maguktól írtak a nők!
Végkövetkeztetés: Csak a külső (fénykép) számít! Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ez alól szerintem te sem vagy kivétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!