Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem reagál a közeledésemre?
Van egy lány a vonaton. Aki tetszik nekem. Az igaz hogy van barátja. Múltkor megkérdeztem a nevét meg jó hétvégét kívántam Neki. Mindig a közelembe szokott leülni. Mondom hétfőn megkérdezem hogy telt a hétvégéje. Erre nem oda ült le ahová szokott. Meg mikor leszálltam egy sziára futotta csak mivel telefonozott. Kedden meg az utastér egyik végébe ült le. Én meg a másikba. Mondom hagyom a fenébe a csajt. Aztán direkt az első ajtón szálltam le. Nem a hátsó ajtón ami hozzá közelebb volt. Ennek hatására(?), aztán minden nap egy üléssel előrébb ült le. Aztán végül ott kötött ki hogy velem átlósan elhelyezkedő négyesben ül le.
Azért írtam le ezeket hogy viszonylag lehessen érteni a kérdésemet ami a következő lenne. Miért nem engedi hogy beszélgetést kezdeményezzek Vele? Mikor meg a közelembe helyezkedik.
Lehet ott szeret ülni.
Szerintem ha nem akarja hogy beszélgetést kezdeményezz vele, engedd el Gábor.
Tudod hol b@ftad el?
Ott, hogy kerülgetted, mint légy a xart!
Egy FÉRFI, simán odaült volna, és elkezd beszélgetni vele.
Ezt buktad töki!
"Az igaz hogy van barátja."
Akkor nyilván örülne a közeledésednek...
Nem hinném, hogy taktikázgat, lehet csak simán nincs kedvenc ülőhelye, hanem random leül valahova.
Eloszor is baratja van. Masodszor, eleg nagy statisztikai valoszinusege van, hogy nem jossz be neki amugy sem. Nem miattad, de az emberek nem nyitottak az emberek 100%-ara.
Barmit is erezzen, vagy gondoljon, azt fejezte ki, hogy nem.
Ne kombinalj, nem biztato jelek sugarzasa tortenik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!