Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem reagál a közeledésemre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem reagál a közeledésemre?

Figyelt kérdés

Van egy lány a vonaton. Aki tetszik nekem. Az igaz hogy van barátja. Múltkor megkérdeztem a nevét meg jó hétvégét kívántam Neki. Mindig a közelembe szokott leülni. Mondom hétfőn megkérdezem hogy telt a hétvégéje. Erre nem oda ült le ahová szokott. Meg mikor leszálltam egy sziára futotta csak mivel telefonozott. Kedden meg az utastér egyik végébe ült le. Én meg a másikba. Mondom hagyom a fenébe a csajt. Aztán direkt az első ajtón szálltam le. Nem a hátsó ajtón ami hozzá közelebb volt. Ennek hatására(?), aztán minden nap egy üléssel előrébb ült le. Aztán végül ott kötött ki hogy velem átlósan elhelyezkedő négyesben ül le.

Azért írtam le ezeket hogy viszonylag lehessen érteni a kérdésemet ami a következő lenne. Miért nem engedi hogy beszélgetést kezdeményezzek Vele? Mikor meg a közelembe helyezkedik.

2020. máj. 14. 17:55
1 2
 11/11 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
100%
Eeeeee... ha jól olvastam, faszija van. Miért is érdekel téged komolyabban? Azzal, hogy a kocsi másik felén foglalt helyet először, egyértelműen jelezte, hogy hagyd. Az meg részedről, hogy hová ül, Jézusom. Biztos nem tartanék ilyet fejben.
2020. máj. 14. 20:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!