Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tetszem mostanában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tetszem mostanában egy lánynak sem?

Figyelt kérdés

Régebben nagyon sok lány össze akart jönni velem, de én félénk voltam. Sokaknak nagyon tetszett a kisfiús arcom, de most egy kis arcszőrzettel rendelkezem. Ugyanakkor, hogy eldobjam a gátlásaimat, elkezdetem foglalkozni a testépítéssel és lett egy kis önbizalmam, de nem szálltam el magamtól, nem teszek fel magamról félmeztelen pózolós képeket a Facebookra, Tinderre, na meg nem járok feszülős pólókban.

29F

jan. 16. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:
61%
Öreg vagy már
jan. 16. 19:19
 2/4 anonim ***** válasza:
37%

Hajajj tipikus hiba amit elkövettél...

A fiatal (20 év körüli) csajok zsánere a kisfiús, alpaka hajú kis görény, girnyó srácok, piszkafa lábakkal. Gondolom te hasonlítottál erre a típusra, csak azóta sajnos "megöregedtél" ráadásul a gyúrás miatt gondolom férfiasabb lett a külsőd. A korosztályod nagy része már foglalt, ráadásul hozzájuk nem vagy elég férfias és más dolgokban gondolom nem igazán felesz meg az elvárásoknak (vagyon, státusz), a kis csajoknak meg már öreg vagy és nem is nézel ki tinibuboréknak. Két szék között a padlóra eset.

jan. 17. 06:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha 20 eves labyokat akarsz akkor inkbb boeotvalkozz meg . Annyira nem jon be nekik a szoros arc.
jan. 17. 14:06
 4/4 anonim ***** válasza:
35%
Nagyon rosszat léptél, a vékony, kisfiús, jó genetikájú tinifiú kinézet a nyerő.
jan. 17. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!