Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik férfi kollégám, aki 15 évvel idősebb (én 40 vagyok) mostanában többször bókolt, amit nem tudok mire vélni. Tetszem neki vagy csak ennyire udvarias?
Figyelt kérdés
Múltkor a semmiből egy olyan szituban, mikor épp fontos munkában voltam, elekzdte mondogatni ezeket: Szép vagy, csinos vagy okos vagy intelligens vagy. Épp egy értekezletet kezdtem volna tartani, pont előtte. Aztán minap beléptem az irodába és azt mondja már: Uhh, de nagyon csinos vagy. Ráadásul másik kollégám előtt, ilyen indulat szóval megspékelve. Eléggé zavarba jöttem, majd megköszöntem. Egyébként meg mindig nézi mit segíthet, ha utazunk valahova munkaügyben, akkor cipeli a táskámat, hiába ellenkezem. Megcsinál helyettem munkákat, mikor valamin közösen dolgozunk. Nem tudom mire vélni, hogy most valóban tetszem e neki, vagy csak ennyire udvarias lenne? Mi a véleményetek.ma 02:33
1/11 anonim válasza:
Biztosan tetszel neki, ez nem kérdés. Kérdés, hogy akkor miért nem hív el egy randira?
2/11 anonim válasza:
Várja hogy ezektöl ennyitől elálulj, és mássz rá. Aztán elmondhatja ha szex után pattint, hogy de te nyomultál ő nem akart semmit.
Amig nem egyértelmű a pasi addig felelősséget hárít csak mintha ő ártatlan lenne.
3/11 anonim válasza:
Meg akar kefélni.
Ha amúgy bejön a pasas, akkor miért ne?
49/F
4/11 anonim válasza:
Tesztelget, hogy mennyire vagy vevő rá. Nős esetleg? Azok szoktak ilyet játszani, hogy csak akkor mozdul meg, mikor biztos, hogy meg is lesz a csaj. Addig meg épp annyira udvarolgat, amire rá lehet fogni, hogy nem akart semmit, te értetted félre a kedvességét.
5/11 anonim válasza:
Valószínűleg tetszel neki. Szerelmet viszont ne kösd össze vele, mert millió egy ember tetszhet, de nem feltétlenül akarsz tőlük többet.
6/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk hívott már meg ebédre egyszer és ki is fizette, hiába mondtam, hogy szeretném én fizetni. De érdekes munkakörben dolgozunk, mert nem napi szinten találkozunk, viszon utazni kell a munka miatt és ilyenkor 1-2 hetet együtt kell tölteni. Nős igen, felnőtt gyerekkel.
ma 10:29
7/11 anonim válasza:
Én egyenesen rá kérdeznék: "Kedves Béla lenne egy kérdésem. Mi az oka annak, hogy te ennyit bókolsz nekem és múltkor ebédelni is meghívtál? Te mindenkivel ilyen kedves vagy, vagy én látok többet bele ebbe a dologba?"
8/11 anonim válasza:
És te is házas vagy?
Akarsz a pasastól valamit?
9/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok házas. Igen lehet, hogy érdekelne valóban.
ma 13:12
10/11 anonim válasza:
Ezeket èn is megkapom, majdnem napi szinten.Egy olyan embertől,aki csak jàtszott az érzéseimmel.
Szóval,èn erre nem alapoznèk,mert ugye okè,hogy szètkapna,mint a rossz biciklit,viszont könnyen lehet pusztán szájkaratès,plusz mellé mèg szemèt is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!