Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egyik férfi kollégám, aki 15...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik férfi kollégám, aki 15 évvel idősebb (én 40 vagyok) mostanában többször bókolt, amit nem tudok mire vélni. Tetszem neki vagy csak ennyire udvarias?

Figyelt kérdés
Múltkor a semmiből egy olyan szituban, mikor épp fontos munkában voltam, elekzdte mondogatni ezeket: Szép vagy, csinos vagy okos vagy intelligens vagy. Épp egy értekezletet kezdtem volna tartani, pont előtte. Aztán minap beléptem az irodába és azt mondja már: Uhh, de nagyon csinos vagy. Ráadásul másik kollégám előtt, ilyen indulat szóval megspékelve. Eléggé zavarba jöttem, majd megköszöntem. Egyébként meg mindig nézi mit segíthet, ha utazunk valahova munkaügyben, akkor cipeli a táskámat, hiába ellenkezem. Megcsinál helyettem munkákat, mikor valamin közösen dolgozunk. Nem tudom mire vélni, hogy most valóban tetszem e neki, vagy csak ennyire udvarias lenne? Mi a véleményetek.

dec. 28. 02:33
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
61%

Úton lenni a boldogság...

Ha tetszik, ahogy udvarol, akkor mutasd ki neki, mosolyogj rá, stb. és élvezd ki az egészet mire eljuttok az ágyig!

Ne add magad túl könnyen, egy pasinak fontos a vadászat!

dec. 28. 15:50
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Össze akarja kötni a kellemetlen utazást egy kis barátkozással. Kis bónusz neki.

Tudod, mikor állnék rá.

dec. 30. 00:19
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy lépni nem merne, csak egótuning vagy neki.

Bájgúnárnak érezheti magát veled.

dec. 30. 01:22
 14/29 anonim ***** válasza:
Milyen meló az, hogy egy hétre is elutaztok?
dec. 30. 12:11
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nős így csak dugni akar. Ha neked megfelel, hogy csak üríteni leszel jó akkor folytasd tovább.
dec. 30. 14:23
 16/29 Senior Séf ***** válasza:
60%
Tényleg nem lehet mire vélni, ha egy férfi bókol egy ivarérett nőnek.
dec. 30. 14:25
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Meg akar dugni!
dec. 30. 15:23
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nős, hanyagold a francba, csak problémád lesz belőle. Ő jól elszórakozgatna veled a kiküldetés alatt, utána meg szépen hazamenne anyucihoz, mintha mi sem történt volna. Vágd zsebre a bókjait, vigyorogj, és semmi több. Nős pasi szívás, sokszor még az elvált is az.

N

dec. 30. 17:56
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

"De érdekes munkakörben dolgozunk, mert nem napi szinten találkozunk, viszon utazni kell a munka miatt és ilyenkor 1-2 hetet együtt kell tölteni."

Mi a bánat meló lehet az, ahol 1-2 hétre elutaztok és össze vagytok zárva? Filmet forgattok?

dec. 30. 18:01
 20/29 A kérdező kommentje:
Nem filmet forgatunk. Külföldi cégeket vizsgálunk, és ha elutazunk általában többet is megnézünk az adott helyen, ezért 2-3 hét is lehet a tartózkodás utazással együtt.
jan. 1. 01:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!