Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Munkahelyemen van egy srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkahelyemen van egy srác aki mostanában többször láttam,hogy távolból nézett.Régóta ott dolgozik ő is,de ritkan latom csak,viszont múltkor többször láttam és mindig mikor beszélgetett is valakivel mindig többször oda nézett.vajon tetszhetek neki?

Figyelt kérdés
Azt gondoltam csak bekepzelem ,de mostanában mindig ez volt Mikor meglátott múltkor is mikor munka közben felnéztem arrafelé ment el és pont ram nézett ,elotte egy órával meg az irodában beszélgetett a főnökével és látta ,hogy arrafelé megyek és többször is oda nézett oldalról .Eddig nem érdekelt egyáltalán,mert fiatalabb nálam jópár évvel,de most így jobban megnézve már teljesen más a kisugárzása mint 5éve azóta kész férfi lett és őszintén szólva egyre jobban tetszik.

2023. nov. 11. 22:45
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Menj oda hozzá és hívd el vacsira, aztán majd látod hogyan tovább.
2023. nov. 11. 23:04
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Persze az a megszokott, ha a srác kezdeményez, de manapság már akármelyik fél megteheti gond nélkül, nincs abban semmi ciki, ha egy lány kezdeményez! Ha tényleg tetszik Neked, mondd meg Neki a dolgot, aztán majd kiderül, mi a szitu, viszont bejössz-e Neki vagy sem.
2023. nov. 11. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!