Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik egy srác a munkahelyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy srác a munkahelyen, tudja is, merte egyik kollega elkottyintotta, hogy nekem szimpatikus. Többször látom, hogy figyel, és tuti nem képzelem be, mert mondta barátnőm is, de akkor miért nem lép, ha tetszem neki?

Figyelt kérdés
Sokszor úgy tesz,hogy beszélget mással,de úgy áll,hogy a teste felém fordul,és közben direkt hangosan hülyéskedik,hogy halljam,néha meg rám rám pillant,mikor ránézek hirtelen elkapja a fejét.van mikor meg azt hiszem már,hogy csak beképzeltem az egészet,de utána meg újra ezt játsza,mire vár még akkor? nem értem ezt már
2014. márc. 1. 16:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdezed meg tőle?
2014. márc. 1. 16:56
 2/8 A kérdező kommentje:
áhh,előbb halnék meg,minthogy odamerjek menni :D Amúgy ő is játssza a laza gyereket,de szerintem ehhez nincs bátorsága :D
2014. márc. 1. 16:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Azért nem lép, mert nem kellesz neki. Az jólesik a hiúságának, hogy van egy "rajongója" ezért is figyel téged mindig, te vagy az ő tükre, tetszeleg abban, hogy hatással van rád, de ennyi.
2014. márc. 1. 17:05
 4/8 A kérdező kommentje:
nem mutatom ki neki amúgy egyáltalán,hogy nekem bejön.csak annyit hallott,hogy nekem szimpi,de én nem mosolygok neki,mint a tejbetök meg ilyenek,aki tetszik azzal egyébként is,tök kimért vagyok először,szóval nem hinném,hogy ez lehet a dologban.
2014. márc. 1. 17:08
 5/8 A kérdező kommentje:
Ráadásul sokszor a szeme sarkából figyel,mikor azt hiszi,hogy én nem is látom.de észreveszem
2014. márc. 1. 17:09
 6/8 anonim ***** válasza:
3asnak van igaza. Csak teszi a fejét, hiszen tudja, hogy ott valakinek tetszik. :)
2014. aug. 20. 11:23
 7/8 anonim ***** válasza:

:D velem is ez van...

Mindenesetre sztem nálunk nem lesz semmi, veletek hogy alakult?

2015. ápr. 6. 15:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Végül nem lett belőle semmi,de nem is bánom.Csak tette a fejét tényleg :D Most összejött egy csajjal,vele tényleg jobban összeillik,és aranyosak is együtt.
2015. máj. 31. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!