Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nektek milyen srác jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek milyen srác jön be? :D

Figyelt kérdés
Jó tudom sok ilyen kérdés volt már, de én nem adok meg pontokat. Szeretném ha ti írnátok le hogy mégis milyen nektek az álomsrác :D
2014. márc. 1. 14:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Nincs álomsrác. Nem rohanok álmok után. Földhöz ragadsz és toleráns vagyok.
2014. márc. 1. 14:54
 2/10 anonim ***** válasza:
7%
A legtöbbnek az olyan srácok jönnek be, akinek van sok a pénz nevű papírfecniből. :D
2014. márc. 1. 14:55
 3/10 Rékcsi ***** válasza:

Hosszúhajú, magas rockerek. Ha valakin kilt van az pedig maga az álom. Plusz a kecskeszakállat is szeretem :)

16/L

2014. márc. 1. 14:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Ne legyen nagyképű, sem önmagát megjátszós, mert azt pillanatok alatt helyrepakolom és ki is vágom:D
2014. márc. 1. 14:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Nagy szíve legyen, szeresse a könyveket, és némi egyéniség sem árt ha van:)
2014. márc. 1. 15:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Fontos hogy a feje két oldalán legyen a füle, a feje első részén helyezkedjen el a két szeme között alatt az orra, az alatt a szája. Mindenképp a karja ne a lába helyett nőjön ki, illetve fordítva.
2014. márc. 1. 15:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Külsőre, az aranyos, cuki, arca lányosabb fiúk, és az ázsiai fiúk :3
2014. márc. 1. 15:16
 8/10 anonim ***** válasza:
*7-es én olyasmi vagyok. Elvileg. Mármint nem ázsiai, hanem a másik.:D
2014. márc. 1. 15:19
 9/10 anonim ***** válasza:

Belsôre (ezek ellentétei taszít):

.okos, értelmes

.magabiztos!, tisztában van a + és a - tulajdonságaival

.megértô

.hûséges

.kedves, aranyos

.romantikus, de nem túlzottan

.humoros!

.ó és szeressen!

Külsô:

.nekem tetsszen! (haj/szem színe mindegy)

.nem sokkal magasabb, de nem alacsonyabb, mint én

.sporoljon valamit

.legyen igényes

.legyen szôrös

Ennyi jutott eszembe

16/l

2014. márc. 1. 15:27
 10/10 anonim ***** válasza:

Utolsó :D Legyen szőrös? Érdekes kritérium.... :)

Nekem a kedves tekintetű, átlagos kinézetű (értem ezalatt sima haj, átlagos öltözék, pulcsi, farmer párosítás) fiúk tetszettek eddig. A kicsit rendhagyóbb, egyedi, stílusos de kedves srácokon is megakad a szemem. Számomra az a legfontosabb, hogy jól el tudjak vele beszélgetni, legyen nyitott és figyelmes, illedelmes és ne legyen bunkó...Azt nagyon nem bírom...Engem taszítanak a "rossz fiúk"...Az ízléstelen poénok pedig végképp kiborítanak, főleg számomra teljesen ismeretlen srácok esetében. Nem is értem pár lány hogy tudja elviselni az efféle embereket...

18/L

2014. márc. 1. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!