Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek milyen srác jön be? :D
Hosszúhajú, magas rockerek. Ha valakin kilt van az pedig maga az álom. Plusz a kecskeszakállat is szeretem :)
16/L
Belsôre (ezek ellentétei taszít):
.okos, értelmes
.magabiztos!, tisztában van a + és a - tulajdonságaival
.megértô
.hûséges
.kedves, aranyos
.romantikus, de nem túlzottan
.humoros!
.ó és szeressen!
Külsô:
.nekem tetsszen! (haj/szem színe mindegy)
.nem sokkal magasabb, de nem alacsonyabb, mint én
.sporoljon valamit
.legyen igényes
.legyen szôrös
Ennyi jutott eszembe
16/l
Utolsó :D Legyen szőrös? Érdekes kritérium.... :)
Nekem a kedves tekintetű, átlagos kinézetű (értem ezalatt sima haj, átlagos öltözék, pulcsi, farmer párosítás) fiúk tetszettek eddig. A kicsit rendhagyóbb, egyedi, stílusos de kedves srácokon is megakad a szemem. Számomra az a legfontosabb, hogy jól el tudjak vele beszélgetni, legyen nyitott és figyelmes, illedelmes és ne legyen bunkó...Azt nagyon nem bírom...Engem taszítanak a "rossz fiúk"...Az ízléstelen poénok pedig végképp kiborítanak, főleg számomra teljesen ismeretlen srácok esetében. Nem is értem pár lány hogy tudja elviselni az efféle embereket...
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!