Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemet nem szeretem már egy ideje.Van 2 gyerek is.Sokszor csúnyán viselkedett velem( kiabált, veszekedett velem, morgos,hirtelen haragú).Mostanában próbálja ezeket nem csinálni.Szerintem azért mert többször is mondtam neki a válást.Mit csináljak?
Most erre mit lehet mondani?
Az ilyen dolgokra gyerekvállalás elött kell gondolni és készülni, utólag már nem lehet semmit csinálni, ha egyszer nincs pénzed külön költözni.
Akkor tűrsz, és kész. Ez az igazság.
koccolj le, mondj le a gyerekekről és kezdj új életet.
ha nem mondasz le róluk és férjed szereti a gyerekeket, akkor számolj gyermek elhelyezési perre.
az új törvény értelmében ha a feltételek adottak mind a két szülőnél és az egyik fél kérvényezi, akkor a megosztott felügyeletet fogja a bíró elrendelni.
2hét/2hét.
ha nincsen hol laknod meg semmi és apu okos meg van pénze ügyvédre-kb 2 milla lesz a per megegyezés nélkül-akkor hozzá fognak kerülni a gyerekek.
Azért érdekes lenne tudni a szitut, hogy adott egy családon belüli probléma amit nem írtál, de-
Pl el kellene mosogatni-erre mondjuk azt mondja a férjed, hogy oké, mindjárt megcsinálom, de most jöttem haza a melóból, had szusszanjak már fél órát.-
És akkor erre te felhozod a válást mondjuk, ami lényegében ez-
-Ha nem mosogatsz el, elveszíted a gyerekeidet, elveszíted a családodat, elveszíted a nődet!-
Hát ba szki csajszi...egy ilyesmi szituban én sem nagyon tudnám hova lépjek, de az biztos, hogy nem társamként, hanem ellenségként tekintenék rád.
Szia :)
Nálunk hasonló a helyzet, mi is el vagyunk hidegülve egymástól, de a feleségem miatt. Konkrétan semmi sem jó, amit csinálok, teljesen ki vagyok égve nem csak fizikailag, hanem érzelmileg is. Nálam anyagi gond nem lenne, ha válnánk, mert jól keresek, sőt a feleségem is szinte az én keresetemet élvezi, viszont nálunk is van gyerek, és tudja,.hogy nem tudnék elválni egyenlőre, a gyerek miatt, mert nagyon apás, és nem lenne pofám emiatt...
Ha tényleg nem szereted, és a gyerek mellett is hajlandó lennél elválni, akkor keress valakit és válj el.
Ez az én véleményem.
Tudom...más dolgában mindig okosabb az ember...bezzeg az én helyzetemben én sem tudok okosat kitalálni :)
Remélem így-vagy úgy, de megoldódik a helyzeted.
30F
Kedves 8-as, 9-es vagyok.
Na igen, ezt kifelejtettem.
Meg is lehet szokni, nálunk lassan 4 éve így van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!