Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúkank! Leginkább 30 felett...Ti mit tennétek, hogy ha a barátnötökröl kiderülne, hogy az elözö paliját többször meg is csalta annak ellenére, hogy szerette? 5 évig járt vele.
Kuka.
Aki egyszer hűtlen, örökre az lesz. Félrekúrni jellemhiba, nem függ kapceolattól, mert minden kapcsolatból ki lehet lépni, ahol félre lehet lépni.
"az elözö paliját többször meg is csalta annak ellenére, hogy szerette"
Nem, nem szerette. Pont.
Én is voltam megcsalós 20-21 évesen. Önbizalomhiányból, túlzott egóból, szorongásból. A megcsalósságom viszont csak egy tünete volt sokkal nagyobb bajoknak, amik a fejemben voltak. Azokon kellett változtatnom. Sok év csoportba járás, terápia, tanácsadóhoz járás (nem a megcsalás, hanem súlyosabb dolgok miatt). Ez mellett magamba kellett néznem és bűnbánatot kellett tanúsítanom azok miatt a dolgok miatt, amiket a múltban elkövettem.
Amíg valaki nem megy végig hasonló úton, addig hajlamos lesz erre a későbbi életében is persze, mert a jellemhibái megmaradnak, amik miatt ilyeneket csinál.
Elméleti kérdés
Azt mondanám, hogy hazudik, mert akit ötször megcsalt azt nem szereti. És azt gondolnám, hogy velem is ezt csinálná. Esetleg kétségbeesetten belemennék egy kicsit, ha elég szimpatikus, de mindig csak "fél lábbal" és sosem csukott szemmel.
Mindegy, hogy szerette, vagy nem, mert attól hogy szeretsz valakit még simán félre dughatsz.
Az emberisét szexuálisan nem monogám am, csak a kialakult társadalmi normák betartásának érdekében magunkra erőszakoljuk ezt.
A lényeg, ha valaki félredugós, valószínüleg az is marad.
Vagy elfogadod, vagy elengeded.
Ennyi a véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!