Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemet nem szeretem már egy ideje.Van 2 gyerek is.Sokszor csúnyán viselkedett velem( kiabált, veszekedett velem, morgos,hirtelen haragú).Mostanában próbálja ezeket nem csinálni.Szerintem azért mert többször is mondtam neki a válást.Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Teljesen elhidegültem tőle. Már az érintése is zavar, nem szeretem kb egy éve. Az a baj hogy keveset keresek, most kezdtem el dolgozni, gyeden voltam. Pályáztam pár helyre de fel se hívtak. Az a baj hogy a gyerekek miatt nem tudok akármilyen szakban dolgozni. Nincs segítségünk. Mostanában próbál nem morogni, kiabálni de az a helyzet hogy már teljesen elhidegültem tőle. Pedig úgy vágyok a szerelemre,romantikára de vele már nem tudom elképzelni. A szüleimhez nem tudunk odamenni a gyerekekkel, nem férünk ott el. Meg nem is"engedné" hogy elvigyem őket. Ő nem akar elmenni, elköltözni, elválni. Más rokon nincs. Barátaim se. Boldogtalan vagyok. Az a baj hogy keveset keresek, nem tudom eltartani magunkat így albérletben. Látom sokszor hogy mások milyen boldogok, szerelmesek együtt, én is szeretném ezt valakivel. Párterápiára nem akar elmenni. Közös néven van a lakás.2022. febr. 12. 14:19
11/13 anonim válasza:
Esetleg a romantikat tiz ev mulva, addig a gyerekekre fokuszalni. Tok jo dolog a szerelem, a romanc, de ennek az embernek ketto gyereket szultel es nem tudsz onalloan biztositani eletet nekik. Ha nem durva ember, eljetek civilizaltan, kozremukodve a kozos nevelesben, de a szerelem sztorno.
12/13 anonim válasza:
Nálunk is hasonló a helyzet, nekünk is 2 gyerekünk van, 1közös.Csak Te legalább próbálsz megoldást találni. Feleségem valahogy nem akar/mer lépni. Velem nem is beszél, ha valami fontos eldöntendő kérdés van rázza a fejét. Telefont nem veszi fel ha hívom. Stb
13/13 anonim válasza:
Ezt a kozosseget legalabb 20 evre vallaltad ha nem is egy eletre. Ne szurjal ki a kolkeiddel. Birom h a nok egy kis szerelem remenyeben hajlandoak semmibe venni az eskujuket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!