Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakiben nem tudsz bízni, mert többször hazudott, akkor csak idő kell, hogy megtanulj újra bízni, vagy jobb elhagyni?
Figyelt kérdés
2021. okt. 27. 13:58
1/6 anonim válasza:
Csak a komplett hülye hisz újra. Először is kell a másik fél is, hogy visszaépítsétek a bizalmat, de sokszor az is kevés...
2/6 anonim válasza:
Ha egyszer fordult elő, és az is csak pillanatnyi elmebaj miatt, és tényleg mélységesen megbánta, akkor talán. De csak ha egy tényleg jó emberről beszélünk, és egyszeri eset volt. Máskülönben soha nem jön vissza már a bizalom.
3/6 anonim válasza:
Próbáltam, nem jön vissza a bizalom. Mondjuk nem mindegy, milyen dolgokról van szó.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem egyszer volt, és nem annyira kis dologban.
Én is próbálom már egy ideje, de nem tudom, minek. Csak nekem szívás.
2021. okt. 27. 14:07
5/6 anonim válasza:
Soha nem lesz meg ugyanaz a bizalom, mindig kétségek közt fogsz élni.
6/6 anonim válasza:
Mindig ott lesz a kétség, de más, ha pl megcsaltak, és más ha egyszer hirtelen meggondolásból füllentett valamiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!