Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hosszú ideje nem találok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú ideje nem találok senkit mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
6 éve senkim sincs ,lehet sose lesz már.
ma 14:54
 1/7 anonim ***** válasza:
72%

Nos, akarás, és a kell, muszájt, a vágyakozást ezeket elhagynám, és megengedésbe lennék, ebből a térből jönnek azok a dolgok amit szeretnél. Amig ellenállást generálsz addig magyarul széllel szemben ....khm.. vagy.

Nem keresni és találni kell, mert ezek akarások, /nincs senkim- sose lesz/ és elvárások, ami ellenteremti azt ami szeretnél. Amig ezekkel a nézőpontokkal létezel addig amig ezeket nem dolgozod ki önmunkával addig, nem lesz, vagy ha lesz is, ideig óráig

ma 15:03
 2/7 anonim ***** válasza:
34%
Általában a külső a legfontosabb...Nyilván nem lehetsz a legjobb külsejű férfi?? nő??a piacon.
ma 15:12
 3/7 anonim ***** válasza:
62%
Nő vagy férfi vagy? Mennyi idős? Mennyire vagy zárkózott? Milyen a mozgás körőd? Agy valami információt mert így hogy nincs senkid 6 éve és mit csinálj ez olyan mint ha olajcseréhez kérnék segítséget és annyit informciót adnék hogy van egy 6 éves kocsim.
ma 15:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Add lejjebb az igényeidet.
ma 16:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Sokat tudunk segíteni neked is ennyi sok infó alapján...
ma 16:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Költözz ida ahol vannak korosztálybelik vagy válts munkahelyet ahol pl megtaláljato a másik nem is.

Nekem se volt évekig senkim, de mikor kimentem pl vendéglátózni külföldre,(németo.) még harcoltak is értem a pasik egymással..lettek már elso naptol barátaim, haverok bandák, aztám szerelmek komoly kapcsklat stb

ma 18:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Nézd végig az előző kapcsolataidat: mi volt benne jó/rossz, ki mit tett bele/ki mit rontott el benne. Azaz vonj le e következtetést és indulj el egy másikfajta megközelítéssel a párkereséssel. Az ember 7 évente változik (tudom, hogy 6 évet írtál, de) akkor is lehet, hogy már másak az igényed, mint régen volt.
ma 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!