Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú ideje nem találok senkit mit tanácsoltok?
Nos, akarás, és a kell, muszájt, a vágyakozást ezeket elhagynám, és megengedésbe lennék, ebből a térből jönnek azok a dolgok amit szeretnél. Amig ellenállást generálsz addig magyarul széllel szemben ....khm.. vagy.
Nem keresni és találni kell, mert ezek akarások, /nincs senkim- sose lesz/ és elvárások, ami ellenteremti azt ami szeretnél. Amig ezekkel a nézőpontokkal létezel addig amig ezeket nem dolgozod ki önmunkával addig, nem lesz, vagy ha lesz is, ideig óráig
Költözz ida ahol vannak korosztálybelik vagy válts munkahelyet ahol pl megtaláljato a másik nem is.
Nekem se volt évekig senkim, de mikor kimentem pl vendéglátózni külföldre,(németo.) még harcoltak is értem a pasik egymással..lettek már elso naptol barátaim, haverok bandák, aztám szerelmek komoly kapcsklat stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!