Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtaláltam életem párját, sose találok nála jobbat, mégis van egy kis bibi, amiről persze nem Ő tehet! Mit tanácsoltok?
01:20-as vagyok
Igen így, már érthetőbb, nos szerintem ezen felesleges gondolkodni, mert ha mondjuk vele nem jó a szex a régi emlékek miatt, akkor ugyan már, mással miért lenne jobb (ugye ezt te is észrevetted)? Hidd el, szerintem ott még jobban beparáznál és még addig se jutnál el mint a pároddal, szerintem biztos az lehet az oka, hogy parázol a régi emlékek miatt, vagy eljönnek, szerintem meg kéne beszélni ezt a barátoddal, meg próbáljatok ki pózokat, valamelyik tuti nyerő...., a lényeg az, hogy ezt nektek kell megoldani, viszont az tényleg nem lesz túl szerencsés, hogyha a probléma hosszútávon megmarad, szóval hajrá!
Szerintem a ki kell élnie magát szexuálisan hogy utána tartos legyen a házassága úgy ahogy van hülyeség. Ez csak azoknak a szövege akik nem képesek ellenállni egy kis kisértésnek. Ha szereted és vele tudod elképzelni a jövőt akkor maradj vele és ne törd magad azon hogy mi lesz később.
És jól mondják előttem, az a pisilési inger valószínűleg az orgazmus jele.. engedd el magad akkor
a pisilési ingerhez szeretnék csak annyit hozzáfűzni, hogy a g-pont orgazmus előtt is "pisilési inger" szerűség szokott lenni. tegyetek magatok alát egy törölközőt, és folytassátok. szerintem közel vagy az orgazmushoz. most őszintén mi lehet a legrosszabb? bepisilsz? szerintem annyira nem nagy ügy.
hidd el úgy is megromlik a kapcsolatotok 10 lv múlva, vagy ha nem is romlik annyira meg, más lesz. de ha vígasztal bárki mással is ugyan ez megtörténne, ne godnolkozz azon hogy mi lesz 10 év múlva. mi van ha holnap elüt egy kamion? lehet hogy összeházasodtok, és majd az idegeidre fog menni, felesleges ezen rágódnod, az is lehet hogy annyira meg fogof utálni az elkövetkezendő 10 évben, mint ahogy most szereted. ha szakítotok akkor mi van? találsz majd valaki mást. inkább azt gondold át, hogy szereted-e. tudsz-e mellette élni, fog-e segíteni téged, gyerekkérdés, anyagiak meg ilyen dolgok alapján gondold át, hogy vele akarod-e leélni az életedet, ne azon hogy mi lesz 10 év múlva, ha vége akkor vége, annak biztos lesz valami oka, hidd el hogy az csak duma hogy ki akarod magad élni, ahoz hogy arra gondolj hogy ki akarod élni magad, ahoz előtte tönkre kell mennie egy kapcsolatnak. ez nem úgy működik, hogy jaj kiélem magam puff, szar a kapcsolatunk, hanem fordítva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!