Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti belemennétek egy kompromiss...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti belemennétek egy kompromisszum kapcsolatba? Ami alatt azt értem, hogy nem annyira tetszik a nő. Vagy maradnátok inkább egyedül?

Figyelt kérdés

2020. máj. 11. 19:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy mi a kompromisszum kiváltója. Pl teltkarcsú nő helyett, laposabbat kaptál vagy mentálisan, értékrendben vagy jövőképben kell kompromisszumot kötni. Mert nem mindegy.

Ami engem illet, nekem erre nincs időm, valaki mellett várni azt a nőt/férfit akit örök élet plusz 1napra szeretnék nem túl humánus.

2020. máj. 11. 21:06
 12/20 anonim ***** válasza:

#8,

a két mondatod szöges ellentéte egymásnak:

"A kompromisszum kapcsolat azt jelenti, hogy valami számomra fontos dologról vagy tulajdonságról mondok le, aminek a hiányát folyamatosan érezni fogom."

Utána:

"Ettől függetlenül mindenki köt kompromisszumokat, de jó esetben olyasmit áldoz be, ami később nem hiányzik...".

Ha a kompromisszum azt jelenti, amit az első mondatban írsz (Te írod, nem más), akkor a 2. mondat nem helytálló. Nézetem szerint a 2. mondatod a helyénvaló.

2020. máj. 11. 21:08
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
#9 Azért szerintem nem mindegy az sem, mikor lesz az a valamikor. Van, akinél a "most egyedül vagy" fázis évekig elhúzódik. Nálam is ez van, és ugyan még nem tudom rávenni magam ilyen kapcsolatra, de azt hiszem, előbb-utóbb ez is eljön. Nem jó egy egész életet egyedül leélni. Szerintem legkésőbb 45 körül meg "kell" alkudni. Az nekem még 16 év, de már mögöttem van 6 évnyi "most egyedül vagy", szóval a jövőben sem számítok másra. 2 évtized meg bőven elég egyedül...
2020. máj. 11. 21:16
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem, nem akarok viagrát szedni.
2020. máj. 11. 21:31
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

#12: Nincs ellentmondás a két állítás között. Az első mondatban kompromisszum kapcsolatról írok. Itt a kapcsolat alapja, hogy valami számodra fontosról le KELLETT mondanod, mert másképpen nem jött volna létre a kapcsolat. De ezt a valamit utána hiányolni fogod. Egyszerűbben fogalmazva: túl nagy áldozatot hozol és így nem érzed jól magad a kapcsolatban.

A kompromisszum kötés pedig annyi, hogy valami számodra nem túl fontosról mondasz le, amiért cserébe egy számodra fontosabb dolgot kapsz. Ez egy észszerű döntés. A kettő nem ugyanaz.

2020. máj. 11. 21:58
 16/20 anonim ***** válasza:
Szexkapcsolat az oké.
2020. máj. 11. 23:01
 17/20 anonim ***** válasza:
Ot becsapnad, te meg egy ido utan azt hinned, hogy impotens lettel es erzeseid sincsenek.
2020. máj. 12. 00:10
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Milyen kompromiaazum kapcsolatra gondolsz ?

Ha annyira nem tetszik, akkor ne menj bele, mert azzal őt is és magadat is becsapod.

2020. máj. 12. 05:31
 19/20 anonim ***** válasza:

Külsőre, vagy belsőre nem tetszik?

Ha külső "elmegy", látok benne szépet, akkor a belső bőven kompenzál.

Sőt, ismerek egy lányt, nem a legnőiesebb az arca, de (számomra) a testfelépítése, keblei (bocsi), személyisége bőven túlkompenzálja ezt a dolgot. Nem csak én gondolom így, kapcsolatban is van már régóta, és val.szeg ha szakítana is, hosszú "várólista" alakulna ki érte

Egyébként meg sokszor a legjobb házasságok/élettársi kapcsolatok a szerelem nélküli kapcsolatok... tudtok egymással azonosulni, még ha nem is tartjátok egymást álompasinak/álomnőnek, racionálisan eldöntitek, hogy ti egymással le tudtok élni egy nyugis életet.

2020. máj. 12. 09:54
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha már eljutottál oda, hogy kiírj ide egy kérdést, akkor szerintem te nem szeretnél ezzel a csajjal együtt lenni, csak úgy vagy vele hogy rendes veled meg nincs most más esélyes jelölt és akkor most ő is megteszi. De ezzel így magaddal meg vele szúrsz ki hosszú távon.

Keress másikat aki egy kicsit is jobban tetszik. De közben azért vedd figyelembe hogy olyan nő, hogy tökéletes nincs. Sose fogsz olyat találni aki 100%-ban minden téren megfelelő. Kell a vonzalom, de egy komoly kapcsolatban kevés.

2020. máj. 12. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!