Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves kortól jelentősen megzuhan egy nő értéke a "húspiacon? "
20.-nál a pont!
Igen, dugni, szeretőnek, simán jó egy dögös 30-40-50 éves nő.
De KOMOLY kapcsolatra? Pláne a leírt karrierista nők? Köszi, de nem!
Miért írjátok le a nőket 30 felet? Az meg nettó baromság, hogy ebben a korban már mindegy nekik, csak valakijük legyen. Hááát, én marhára nem ezt látom magam körül. Értelmes, iskolázott nők kb. ugyanarról a szintről választanak, vagy ha nem jön össze nekik, akkor inkább egyedül vannak. Inkább én ezt fordítva látom. Mitől értékes egy olyan férfi, aki 40 éves korára még olyan szinten áll mint egy 20 éves, aki csak a szexre hajt? Meg nem mer semmiért felelősséget vállalni? Értelmes nők az ilyen pasikat messzire elkerülik. Az értelmes 3X aláhúzva. 30 felett egy nő már egyben van, iskola kipipálva, melóhely oké, kialakult az egyénisége, van tapasztalata. Most komolyan! Szerintem ezek az értékek, nem pedig a 18 éves tinilány alak, meg a naivitás, hogy 3 perc alatt ágyba lehessen csábítani.
A külsőn is felesleges vitázni, mert a 40-es férfi korosztály is ugyanannyira leharcolt mint a női oldal, vagy pedig ugyanannyi szép nő van ott, mint helyes férfi.
Egyébként a lényeg az, hogy ki milyen szemüvegen keresztül nézi a világot.
Igen, megzuhan.
Ráadásul egy 30 éves nőnek sürgősen apát kell keresnie ha gyereket akar.
Kedves Kérdező és 2. válaszoló!
Ő itt a képen Horvátország elnöke. 1968-as születésű.
Maradjunk annyiban, hogy én nőként szeretnék majd 50 fölött így kinézni...
A NŐ szerintem itt kezdődik és nem a 2. által linkelt kislányoknál. Persze, ízlés dolga...
Az a baj gyerekek, hogy itt annyira fekete-fehéren gondolkoztok, hogy az már fájdalmas. A világ nem ilyen egysíkú.
A nők között sem csak "jócsajok" és "csúnyák" léteznek, mint ahogy a férfiak között sem csak "alfák" és "omegák".
Bizony, vannak átmenetek is.
Ez a jelenlegi kérdés is annyi mindentől függ, hogy nincs erre egységes válasz.
Mennyire szép a nő? Milyen a személyisége? A múltja? Van már gyereke? Milyenek az elvárásai? Mit vár el a kapcsolattól? Bőven lehetne sorolni...
Kérdező, mutass vagy mondj egy konkrét példát 30 feletti nőre, és véleményezem, hogy mire számíthat.
Addig azonban ez annyira nyitott kérdés, hogy felesleges belekezdeni az elemzésébe. Mintha arról beszélnénk, hogy az étel - csak így, mint főnév - fogyasztható-e 3 nap tárolás után...
Milyen étel? Hogyan tárolták? Remélem értitek a hasonlatot!
Van akinek nagyon rosszat tesz a korosodás már ilyen fiatalon is. Amúgy viszont aki rendesen karban tartja magát, nem hanyag magával, esetleg még a genetikai lottót is megnyerte, annak nem lesz gondja. Sportolno kell, meb nem szabad össze-vissza zabálni. És ez mindenkire vonazkozik, aki jól akar kinézni, ismerkedni akar, kortól-nemtől függetlenül. Viszont komoly kapcsolatot minden korosztályban nehéz találni. Emiatt nem érdemes keseregni.
Legrosszabb esetben meg összejössz majd az első emberrel, aki komolyan felcsinálna, aztán majd megpróbáltok családként működni 🤷♂️🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!