Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi egy ismerkedős oldalra jelentősen fiatalabbként regisztrál (11évvel), attól még tényleg találkozna is, vagy csak szórakozik?
Figyelt kérdés
Nem gondolja hogy fel fog tünni az a +10 év a nőknek?!2020. febr. 14. 14:03
1/9 anonim válasza:
Nem gondolja, mert 50 évesen is egy jóképű fiatalembert látnak a tükörbe. (Mások nem, csak ők)
2/9 anonim válasza:
Persze, hogy komolyan gondolja, az esélyeit kívánja növelni.
Lehet játszani a számokkal magasság, súly, kor, stb. tekintetében.
Ha már valakinek ezzel kell élnie feltétlen, akkor legalább csak szépítsen rajta és ne torzítson, mert a visszájára sül el!
3/9 A kérdező kommentje:
Akkor minek hazudni?
2020. febr. 14. 14:11
4/9 anonim válasza:
Élőben is hazudni fog. Azt hiszi, hogy annyinak néz ki. A legtöbb férfi egyáltalán nem fogadja el, hogy rajtuk is látszik a kor.
Mondjuk elég egyértelmű, hogy nem komoly kapcsolatot keres, csak meg akar fektetni pár fiatalabb csajt.
5/9 anonim válasza:
Kétlem hogy hazudnak bárki a korával, csak beég a személyi igazolvány után
6/9 anonim válasza:
Engem jóval fiatalabbnak néznek, biztosan nem hazudok a koromról
7/9 anonim válasza:
Találkozni akar, szexelni akar, de amúgy egy sunyi kis féreg.
És nem gondolja, hogy feltűnik a nőnek, mert ő van olyan fiatalos, hogy nem szembetűnő, vagy annyira debilnek hiszi a nőt, hogy nem jön rá.
8/9 anonim válasza:
Magánál jóval fiatalabb szexpartnert keres. Jó, hogy találkozna!
9/9 anonim válasza:
Én ezt csináltam sokáig.Én találkoztam is nőkkel, csak így kb 10 évvel fiatalabb nőket vittem ágyba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!