Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves kortól jelentősen megzuhan egy nő értéke a "húspiacon? "
Igen, pláne ha van gyereke.
Gondolj bele, 5 éven belül szülnie kell, ha egészséges gyereket akar (Tudom, sógornőd 54 évesen szült.).
Ráadásul ekkor már a nők nem a kockás hasat, hanem a vastag pénztárcát keresik inkább.
Realitás: Egy 40-50 éves férfi, ha odafigyel magára, és van normális fizuja, ő értékes.
De egy 30-feletti nő...minek, mikor vannak ők is: [link]
40+ -os férfi vagyok.
Mit kezdjek egy 30+ -os nővel?
Azok többnyire gyűrű és gyerek kombóban gondolkodnak. Én meg nagyon nem.
A legtöbb munkamániás, vagy éppen nagyon nem.
Én alig várom, hogy 30 fölött legyek, mert abszolút nem ezt látom. Inkább egyfajta tisztulást azzal kapcsolatban, hogy milyen színvonalú emberek és milyen szándékkal próbálkoznak be nálam.
Mióta elmúltam 25, többen biccentenek a seggem mellett az otthonomra vagy a tudásomra és ilyen emberek közül került ki minden párom, nem azok közül, akik megmaradtak a 18-20-as korosztály rajongói között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!