Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek magatokat szerencsétlennek a párkapcsolatok terén?
Kb. egy éve szakítottam egy lánnyal akivel nem illettünk össze, semmibe vett, az egész kapcsolat egyoldalú volt...a részemről. Fél éve megismerkedtem egy másik lánnyal, aki törődik velem, igyekszik a kedvemben járni, állandóan keres. Ez így nagyon jó érzés de egyszerűen nem tudtam szerelmes lenni belé. Igyekeztem viszonozni a törődését de csupán azért csináltam, hogy viszonozzam, nem mert szerettem. Úgy érzem, hogy adtam időt ennek a kapcsolatnak. Szakítottam vele mert nem volt korrekt a részemről.
Most itt vagyok 30 évesen és úgy érzem magam mint egy tizenéves aki a tökéletes szerelemre vár. Pedig én nem vágyom a tökéletességre. Csupán nem tudok olyannal lenni akit nem szeretek. Szeretnék családot de nem várhatom el valakitől, hogy szeressen engem én meg csak eltűrjem őt.
Nálam is volt ilyen, csak pont fordítva. Nagyon szerelmes voltam egy sracba de csak arra kellettem neki hogy elfeljtse az exet. Aztan jott egy jokepu csavo ra adasul gazdag is volt es egyszeruen nem birtam bele szeretni. Sebzett szív nehezen gyógyuló sajnos. Nem lehet ezt erőltetni. Ugy családot alapítani pedig nem lehet ha nem szerelemből teszed. En ugy vagyok ezzel hogy amennyiben nem találok igazi lelki társra es szerelemre inkabb maradok egyedul.
21/l
Világos.
Hát akkor rajta. Van időd. A férfiakat nem korlátozza a biologiai óra.
"Ugy családot alapítani pedig nem lehet ha nem szerelemből teszed."
Ó, dehogyisnem lehet... az emberek többsége így teszi.
Nem korlátoz a biológiai óra de idősen már kevesebb energiám lenne egy gyerek felnevelésére.
"Nem, mert a boldogságomhoz vezető döntések többsége az én kezemben van, nagyobbrészt én döntök a saját sorsomról ebben is. És jó döntéseket hozok."
Ez valami szekta duma?
"Ó, dehogyisnem lehet... az emberek többsége így teszi."
Tudom, naív voltam amikor ezt állítottam. Valójában én nem akarok.
Csak annak érzem.
Nem olyat képzeltem el ami van, egyáltalán nem vagyok boldog benne.
F/43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!