Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Felnőtt párkapcsolatok témakör...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőtt párkapcsolatok témakörben benne vagyok a top 25-ben, akkor miért nincs barátnőm?

Figyelt kérdés
Rengeteg értékes tanácsot adtam már, ami másoknak ezek szerint be is jött. És ha ennyire fölül vagyok, akkor nyilván voltak közte nők is. Én mégis sikertelen vagyok. Miért?

2019. okt. 24. 17:49
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Más az elmélet, mint a gyakorlat
2019. okt. 24. 17:50
 2/25 A kérdező kommentje:

De jól is nézek ki, rengeteget fejlesztettem már az egyéniségem. Sokan mondják alapból is, hogy "szerencsés lesz aki veled összejön" stb

De akkor miért nem jön össze velem senki?

2019. okt. 24. 17:52
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

"Miért?"

Akkor miért nem fogadod meg a saját tanácsaidat? Végezz önvizsgálatot, foglalkozz önismerettel, hogy megtudd, hogy mik a hibáid és javítsd ki őket.

Na, én meg itt hiába adok hasznos választ, mégis le vagyok szavazva. Ennyit a gyk-s értékelésről.

2019. okt. 24. 17:53
 4/25 A kérdező kommentje:

#3 én ezeket megcsináltam, de nekem mégsem jönnek be, csak másoknak.

Pedig csomót olvastam is már róla. Meg nagyon sokan jofejnek is tartanak.

2019. okt. 24. 17:54
 5/25 A kérdező kommentje:
Ja és a tudomány témakörben is nagyon elöl vagyok. Elég okos vagyok!
2019. okt. 24. 17:56
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az hogy ennyire elől vagy csak azt mutatja hogy mivel töltöd a szabadidőd
2019. okt. 24. 17:58
 7/25 anonim ***** válasza:
79%

"Ja és a tudomány témakörben is nagyon elöl vagyok. Elég okos vagyok!"

Juj, hogy oda ne rohanjak, te egoista! És mit érsz az okosságoddal? Remélem milliós fizetésed van, ha már itt vered a nyálad, hogy mennyire okos vagy. Vagy csak itt vagy okos, és a valós életben pedig nem?

Akkor adj tanácsot magadnak, ha olyan okos vagy.

2019. okt. 24. 17:59
 8/25 A kérdező kommentje:

Nem vagyok egosita!

Csak nagy az önbizalmam :)

Rengeteget dolgoztam ezen

Most nincs munkám, de majd lesz és akkor sokat fogok keresni mert diplomám van

2019. okt. 24. 18:05
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

"Most nincs munkám, de majd lesz és akkor sokat fogok keresni mert diplomám van"

KAMU vagy, öregem. És milyen diplomád van? Milyen diplomával lehet munkanélküli az ember? Ja várj, büfészakot végeztél?

2019. okt. 24. 18:09
 10/25 A kérdező kommentje:

Nem nem büfészakot.

Csak még nem voltak állás interjún mert félek tőle.

2019. okt. 24. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!