Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt párkapcsolatok témakörben benne vagyok a top 25-ben, akkor miért nincs barátnőm?
Miért lennék troll?
Úgy bírom nektek mindenki troll
Linkelj be legyél szíves már pár válaszod-kérdést. Semmiféle rosszindulat nélkül, kíváncsi lennék mi itt akkor a gond.
De egyébként, ha nem is nagyon volt randid, miért csodálkozol, miért nincs barátnőd ? Ismerkedés nélkül nehéz barátot, barátnőt találni :D
És?
Én voltam top 5-ben is, de az nem jelenti azt, hogy én egy kapcsolati guru vagyok. Ha egy "oké, jó"-t írok csak minden kérdés alá, akkor is feltornázhatom magam.
Amúgy én úgy érzem, ha valaki, akkor én, biztos jó tanácsot tudnék adni párkapcsolati téren, hiszen évtizedes a tapasztalatom... de a helyzet az, hogy a kérdések 93%-a, már teljesen távol áll tőlem és az életemtől, így teljesen hasztalan lenne sok válaszom. Mint pl. a mostani is.
top 25-ben...ezen felröhögtem
A punciban kell benne lenned, de ahhoz nem itt kell írogatni, hanem élőben megszólítani csajokat. Ha pánikbeteg vagy depis vagy akkor irány az agyzsugorító, ott majd kitágítják a tudatod és nem fogsz parázni.
Beszélgetni, megnevettetni, bókolni, éreztetni hogy különleges, magadról pedig elhitetni hogy vannak céljaid és teszel értük.
Külsöre meg próbáld kihozni magadból a legjobbat. Nem lehet mindenki görög isten (az se tetszik mindenkinek) de valaki aki tiszta, igényes és tudja hogy neki mi áll jól, az igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!