Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Felnőtt párkapcsolatok témakör...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőtt párkapcsolatok témakörben benne vagyok a top 25-ben, akkor miért nincs barátnőm?

Figyelt kérdés
Rengeteg értékes tanácsot adtam már, ami másoknak ezek szerint be is jött. És ha ennyire fölül vagyok, akkor nyilván voltak közte nők is. Én mégis sikertelen vagyok. Miért?

2019. okt. 24. 17:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen lejön, hogy te egy troll vagy.
2019. okt. 24. 19:33
 22/25 A kérdező kommentje:

Miért lennék troll?

Úgy bírom nektek mindenki troll

2019. okt. 24. 19:35
 23/25 anonim ***** válasza:

Linkelj be legyél szíves már pár válaszod-kérdést. Semmiféle rosszindulat nélkül, kíváncsi lennék mi itt akkor a gond.

De egyébként, ha nem is nagyon volt randid, miért csodálkozol, miért nincs barátnőd ? Ismerkedés nélkül nehéz barátot, barátnőt találni :D

2019. okt. 24. 20:08
 24/25 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

És?

Én voltam top 5-ben is, de az nem jelenti azt, hogy én egy kapcsolati guru vagyok. Ha egy "oké, jó"-t írok csak minden kérdés alá, akkor is feltornázhatom magam.

Amúgy én úgy érzem, ha valaki, akkor én, biztos jó tanácsot tudnék adni párkapcsolati téren, hiszen évtizedes a tapasztalatom... de a helyzet az, hogy a kérdések 93%-a, már teljesen távol áll tőlem és az életemtől, így teljesen hasztalan lenne sok válaszom. Mint pl. a mostani is.

2019. okt. 24. 20:33
 25/25 anonim ***** válasza:

top 25-ben...ezen felröhögtem

A punciban kell benne lenned, de ahhoz nem itt kell írogatni, hanem élőben megszólítani csajokat. Ha pánikbeteg vagy depis vagy akkor irány az agyzsugorító, ott majd kitágítják a tudatod és nem fogsz parázni.

Beszélgetni, megnevettetni, bókolni, éreztetni hogy különleges, magadról pedig elhitetni hogy vannak céljaid és teszel értük.

Külsöre meg próbáld kihozni magadból a legjobbat. Nem lehet mindenki görög isten (az se tetszik mindenkinek) de valaki aki tiszta, igényes és tudja hogy neki mi áll jól, az igen.

2019. okt. 24. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!