Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezeket az elméleteket a miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezeket az elméleteket a miért nincs nőm / pasim témakörben honnan szeditek?

Figyelt kérdés

Konkrétan egy komplett könyvet lehetne írni az itteni eszementebbnél eszementebb állítások alapján.

Már elnézést de akkor itteni elméletek szerint, nincs partnere a kopaszoknak, alacsonyaknak, kövéreknek, a kissé elhízottaknak, szemüvegeseknek, 30+-nak (ami aztán a kedvencem), 200 alatti fizetésűeknek, introvertáltaknak, nem diplomásoknak, a munkanélkülieknek (lehet ideglenes v tartósabb),

Az alacsonyan képzeteknek, a kisgyerekeseknek, a szakállasoknak, a gamerekek/kockáknak.

Ez csupán a társadalom úgy 90%-a. Egyébként nekem a jelenlegi partnerem azt mondta hogy kimondottan az enyhe kopaszságomat szereti mert az szerinte olyan szexi és férfias.

2019. jan. 20. 20:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

De milyen jól egy csokorba szedted az idiótaságokat:D

Legnagyobb ostobaságok ezek. Ja és az én párom is kopasz

2019. jan. 20. 21:03
 2/16 anonim ***** válasza:

Szerintem minden a túl jó nő a csajom című filmmel kezdődött. Ott van ez a pontozgatas illetve a mindenkinek topmodell barátnő jár. Aztán csak kiderul hogy tok mindegy ki hány pontos a 10-es skálán ugyan olyan gyökér.

Onigazolast várnak, illetve a frusztaciojukat itt élik ki.

2019. jan. 20. 21:07
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen csak próbálják magukat megnyugtatni, hogy velük nincs semmi baj, a nők a felszínes riherongyok. Belül nekik csodálatos személyiségük van, de a nők nem akarják megismerni őket a fenti okok miatt.

Néha én is felolvasok pár ilyet, mert a barátom (aki nettó 200 alatt keres, 168 cm magas és totál kocka), hogy a nagyon elrugaszkodott ötleteket nevetve elmeséljük, hogy mi lenne, ha tényleg a nőket is piacon lehetne megvenni. Akkor is a gazdagoknak jutnának a szépek, a kevésbé tehetőseknek meg a csúnyácskák.

Vagy államilag kiutalt barátnő! :D Nincs választás, az állam őt utalta ki, tessék gyereket nemzeni és boldognak lenni.

2019. jan. 20. 21:10
 4/16 A kérdező kommentje:

"Vagy államilag kiutalt barátnő!"

Ilyenről láttam 1 Index videót is a riporter gyerek ott magyarázta a csajnak h "De én államilag támogatott vagyok." Csoda h kibírta mondani röhögés nélkül.

2019. jan. 20. 21:15
 5/16 anonim ***** válasza:

Ezzel szerintem csak menekülnek, próbálják hárítani a felelősséget. Mindig egy külső körülményt (vagy ha nem külső, akkor is nehezen megváltoztatható pl diploma) húznak elő, és azzal takaróznak. Miközben a pasik puhapö_csök, a nők meg kétszínű, rosszindulatú görcsök.

30f

2019. jan. 20. 21:17
 6/16 anonim ***** válasza:

Mert a saját nyomorukat és komplexusaikat nem ismerik be, inkább ráfogják az ellenkező nemre. Vagy felnagyítanak olyan dolgokat, amik egyébként semmiségek.

Kedvencem: "ALACSONY PASI VAGYOK, EZÉRT NINCS NŐM!"

2019. jan. 20. 21:24
 7/16 anonim ***** válasza:
4%

Nem mintha a komplexusok nem lennének kellően megalapozva. Az alacsonyakat a többség nem veszi komolyan. (Írom ezt magasként)

De a többi is masszív hátrány az élet MINDEN területén. Szerencsejáték ez, ha mindenből jót kaptál királykodsz, ha nem ráfaragtál. Örökre. Javítani ezen nem lehet.

2019. jan. 20. 21:27
 8/16 anonim ***** válasza:

Sosem értettem velük egyet.

Részemről több oka is van a sikertelenségnek :

Nem mindegy milyen nő az illető.

Nem csak egy punci kell, hanem egy normális ember.

Nehezen kezdeményezek, nyílok meg.

Azt vallom sok a véletlenen múlik.

2019. jan. 20. 21:30
 9/16 peca1000 ***** válasza:
43%

Lényegében majdnem az összes dolog jellemző rám, amit a kérdésben kiírtál kifogásként, ès mégis hamar be tudok csajozni.

Felmegyek a netes társkeresőkre, és pár nap, max. 1-2 hèt múlva már van nőm.

Akik sírnak, hogy nem jön össze nekik, csak simán balf....aszok, akik nem engednek az extra igényeikből.

2019. jan. 20. 22:44
 10/16 anonim ***** válasza:
20%

férfiként írom, hogy

kettes-hetessel is lehet nyerni pókerben csak nehezebb ;)

én tudom magamról, hogy nekem nem megy a csajozás művészete, az ismerkedés, a flörtölés

én nagyon reál beálítottságú vagyok

és úgy fogom fel a dolgot, hogy

bejössz nekem, bejövök neked ++

bejössz nekem, én nem jövök be +-

nem jössz be nekem, bejövök neked -+

nem jössz be nekem, én én sem jövök be --

Ennyi a részemről, persze lehet valaki csúnyán is igényes és vonzó. Mondjuk nálam még ide tartozik a következő: a választékos szóhasználat, intelligencia, normális zenei ízlés (ha kis grófót szereted automatikusan degenerált kategóriába kerülsz), meg persze ne drogozzon,

de ezek a dolgok egyből kiderülnek utána minek nyújtsuk az ismerkedést, részemről már lehet kavarni szexelni, aztán jön a többi

Túl intelligensnek, okosnak tartom magam ahhoz, hogy valakivel végig beszéljem az életét messengeren, ahhoz hogy egyáltalán esélyt kapjak egy randira, nincs arányban a befektetett energia, a lehetséges jutalommal

mert egy nő ezer csávóval beszélget

van hogy egy jó nő összejön egy csúnya csávóval, de az a csávó lehet hónapokig fűzte, nekem azért van tartásom.

egyébként a kopasz, és alacsony adottság, ami gáz, de lehet kompenzálni

én pl a szemüvegemet szakállal próbálom kompenzálni, mert szerintem undorítóan nézek ki 6,50 es dioptriás szemüveggel ha rövid a hajam és megvagyok borotválkozva, mert csak egy fej és egy szemüveg...

szóval ezt csak azért írtam le, mert egy valamit lehet egy másik dologgal kompenzálni

de ha elhízott akkor nincs kitartása, ha nincs 200 alatti fizetése szintén, beéri a kevesebbel (nekem sincs még de dolgozok rajta)

a munkanélküli szintén a lúzerséghez kötehető

2019. jan. 20. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!