Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen sok itt a gazdag férfi ebben a témakörben?
De hogy igaz. Akinek ennyi pénze van, az nem lóg ilyen oldalon! Az sokkal értelmesebb dolgokkal tölti az idejét.
Itt nagyon sok a rosszindulatú kamu megkeseredett hazug ember.
Nekem tényleg van pénzem, és imádom, amikor azok, akiknek nincs, megpróbálják kitalálni, hogy a gazdagok mit csinálnak, és mit nem, lol
Havi nettó 1,1 milliót keresek, és tudod mit? Nem szégyenlem, nem rejtegetem, hanem büszke vagyok rá. Önerőből jutottam ide, nem kaptam szülői segítséget, nem ismerek senkit, aki számít.
Ha valaki nem hiszi, privátban nyugodtan bebizonyítom neki.
és miért hiszed azt, hogy a havi fél millától már meg kell szakítani minden kapcsolódást az emberekkel?
mi ez a "akigazdagnemilyenoldalakonirogat'" és tsai?
akkor vedd hősködésnek, nem szoktam de most leírom azért is: havi 450.000 alatt nem kerestem soha, pedig dolgozom 16 éves koromtól.
hogy mit? sokmindent, fehéren, kreatívan és kitartóan
gondoltad, hogy ide csak rinyálni meg csajozni jönnek emberek?
2xf
Honnan tudod, hogy mit csinálnak a gazdagok, ha te nem vagy az? Azért ez elég durva önértékelési problémákra utal, hogy elképzelhetetlennek tartod, hogy egy sikeres ember ugyanazt az oldalt használja, amit te. Amúgy jó rég kezdtem gyakorizni, és megmaradt mint időszakos rossz szokás.
És tutira nem fogok ráírni senkire, nekem aztán tök mindegy, hogy elhiszitek-e. Csak gondoltam, ha valakit tényleg annyira érdekel, és rám ír, akkor akkor annak bebizonyítom. De ennyike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!