Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a témakörben miért vagytok ennyire hierarchikusak?
Baloldali érzelmű emberként mondom, hogy ledöbbent, ami ezen az oldalon megy. Minthogy mindenki keressen a saját szintjénél, nem vagy elég jó ahoz a csajhoz, vedd lejjebb a mércéd, egy 4es pasi ne akarjon 8as nőt, ha nem vagy alfa akkor kevesebb vagy és persze az a csomó nőgyülölet.
Leginkább férfi válaszolókról írok, mert többségbe ők írnak ilyeneket. Ha mondjuk egy nő válaszol és tök értelmes választ ad, akkor jönnek ilyen szexista válaszok, hogy egy nő tanácsára ne hallgas. Tiszta középkor!
Amikor régebben voltak társkeresési gondjaim leírtam őszintén mik voltak a gondjaim, jöttek ezek a tipikus lenéző, köpködő, lekicsinylő, megszégyenítő és hierarchikus válaszok, tehát mintha a földön feküdve belerugtak volna belém egyet.
Van mikor fellépek ide és próbálok néha hasznos válaszokat írni és ugyan azokat a megszégyenitéseket, lekicsinyléseket látom.
Miért jó ez őszintén? Miért kell belerugni abba aki valamiért a padlón van? Miért jó magatokat annyira felmagasztalni?
Az igazság fáj, ez van.
Mégis mit kéne mondani? Hogy úgyis majd minden rendben lesz? Hogy mindenki gyönyörű és előbb-utóbb megtalálja az igazit? Ezek hazugságok.
Ezt a "suba subához" kasztelméletet jellemzően a nők nyomatják, és természetesen ők azok, akik a legkevésbé se tartják magukat hozzá. Mivel férfiból jóval több van, egy átlag alatti lánynak is simán juthat magánál háromszor jobb fószer. Ilyenkor érdekesmód elfeledkeznek a csodás kasztelméletről. Hja kérem, minden szentnek maga felé hajlik a keze...
Valójában úgy kell ezt érteni, Kérdező, hogy "ide nekem a jópasit, az átlagférfi meg fogja be a pofáját és elégedjen meg azzal, amit kap".
Nagyon háttal ülnek a lovon.
#5, gazdaságföldrajzi adatok támasztják alá. Már 1997-ben is 3%-kal több férfi volt, mint nő, ez azóta csak sokszorozódott.
De akkor jöjjön egy gyakorlati példa is: mutass egy olyan társkeresőt, ahol nincs ötvenszer annyi férfi, mint nő. Csak EGYET. Sok szerencsét!
Életemben nem jártam társkeresőn, de ha abból indulunk ki, amit te mondasz, akkor sem értem, miért nem elég kézenfekvő az a magyarázat, hogy a szingli nők közül egész egyszerűen kevesebben szimpatizálnak az internetes ismerkedés gondolatával. A te logikád mentén - miszerint a férfiak ugyanakkora arányban regisztrálnak fel, mint a nők - az utcán is "ötvenszer" annyi férfit kellene látni, mint nőt; te sem gondolhatod komolyan, hogy ez a valóság. Lehet, hogy egy vagy két százalékkal nagyobb az eltérés, mint amennyit én írtam, de ez még mindig nem elég jelentős annak a kijelentéséhez, hogy minden egyes csajra jut egy "jó fószer", az átlagos pasik (tehát a férfiak többsége) meg az extrém fokú nőhiány miatt vannak egyedül. Teljesen nonszensz.
Kérdező, gondolom simán átsiklasz a férfigyűlölő reakciókon, mivel nő vagy.
Ha meg nem, akkor valami végtelenül egyszerű papucsállat.
Akció, reakció.
Amúgy szerinted melyik nemnek lenne több oka a gyűlölködésre, mert több pofánbszást kap társkeresés kapcsán?
Látod, tehát jobb itt, ha a nők kussban maradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!