Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben a témakörben miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a témakörben miért vagytok ennyire hierarchikusak?

Figyelt kérdés

Baloldali érzelmű emberként mondom, hogy ledöbbent, ami ezen az oldalon megy. Minthogy mindenki keressen a saját szintjénél, nem vagy elég jó ahoz a csajhoz, vedd lejjebb a mércéd, egy 4es pasi ne akarjon 8as nőt, ha nem vagy alfa akkor kevesebb vagy és persze az a csomó nőgyülölet.

Leginkább férfi válaszolókról írok, mert többségbe ők írnak ilyeneket. Ha mondjuk egy nő válaszol és tök értelmes választ ad, akkor jönnek ilyen szexista válaszok, hogy egy nő tanácsára ne hallgas. Tiszta középkor!

Amikor régebben voltak társkeresési gondjaim leírtam őszintén mik voltak a gondjaim, jöttek ezek a tipikus lenéző, köpködő, lekicsinylő, megszégyenítő és hierarchikus válaszok, tehát mintha a földön feküdve belerugtak volna belém egyet.

Van mikor fellépek ide és próbálok néha hasznos válaszokat írni és ugyan azokat a megszégyenitéseket, lekicsinyléseket látom.

Miért jó ez őszintén? Miért kell belerugni abba aki valamiért a padlón van? Miért jó magatokat annyira felmagasztalni?

2018. okt. 22. 00:15
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
57%

"Kérdező, gondolom simán átsiklasz a férfigyűlölő reakciókon"

Mutass már itt egyetlen egy férfigyűlölő kommentet

2018. okt. 22. 06:47
 12/33 anonim ***** válasza:
77%
Azért a nők is kapnak párkereséskor sok pofánbhaszást. Pl. amikor csak egy éjszakára kellenek.
2018. okt. 22. 07:35
 13/33 anonim ***** válasza:
81%

Nem tudom, hogy miért jó dolog egyeseknek belerúgni olyanba aki valamiért épp a padlón van, de én személy szerint találkoztam már női és férfi részről is ilyennel. Sajnos nem is kevésszer. Ez szintén egy olyan dolog ami jellemfüggő.

Azzal viszont egyetértek, hogy az oldalon nagyon sok a szexista nőgyűlölő válasz. Bár ezek lehet, hogy csak pár frusztrált ember agyszüleményei és nem ilyen vészes a helyzet.

2018. okt. 22. 08:20
 14/33 anonim ***** válasza:
55%

Érdekes, én a nők részéről is ugyanilyen arányban látom a kasztszemléletet.

A múltkor egy válaszban az egyik csaj pl. szépen kifejtette, hogy mivel ő az V. kerületben dolgozik (ettől még lehet műkörmös vagy aktatologató irodasegéd is), akkor már a leendő pasinak legyen lakása a környéken... vagy ha távolabb él, akkor jogsi-kocsi alap (mármint a férfi részéről), hogy be tudjon jutni az ötkerbe...

A különbség csak annyi, hogy a férfiak közül az efféle számító alakok teli szájjal hangoztatják is a véleményüket, míg a hasonló nők gyakran becsomagolják valami ál-indokba, hogy "nincs szikra", "nem tudok rá számítani/megbízni benne", "biztos csak szexet akar"... stb.

2018. okt. 22. 08:45
 15/33 anonim ***** válasza:
22%
"Leginkább férfi válaszolókról írok, mert többségbe ők írnak ilyeneket. Ha mondjuk egy nő válaszol és tök értelmes választ ad, akkor jönnek ilyen szexista válaszok, hogy egy nő tanácsára ne hallgas. Tiszta középkor!" - hiába nyalsz, nem fekszik le veled egy gyk-s csaj sem.
2018. okt. 22. 11:10
 16/33 anonim ***** válasza:
70%
3-as pedig így működik, amikor potenciális partnert keresel a tudatalattid egy másodperc tört része alatt felméri a partnert, hogy alkalmas-e rá.
2018. okt. 22. 12:00
 17/33 anonim ***** válasza:
0%

"ha az nem jo, akkor ismerkedj eloben, ne felj, ott nem leszel ugymond tobbletben ferfikent."

Voltál-e már fesztiválon, koncerten, vagy bármilyen buliban? Háromszor annyi a férfi, mint a nő, még úgy is, hogy a nőknek gyakran ingyenes a belépés. Hol kéne keresnem az úgynevezett nőtöbbletet? Apácazárdában?

"Életemben nem jártam társkeresőn, de ha abból indulunk ki, amit te mondasz, akkor sem értem, miért nem elég kézenfekvő az a magyarázat, hogy a szingli nők közül egész egyszerűen kevesebben szimpatizálnak az internetes ismerkedés gondolatával."

Akkor tehát van orbitális férfitöbblet társkeresőn? Igen.

Köszönöm, ezt akartam hallani.

"A te logikád mentén - miszerint a férfiak ugyanakkora arányban regisztrálnak fel, mint a nők - az utcán is "ötvenszer" annyi férfit kellene látni, mint nőt; te sem gondolhatod komolyan, hogy ez a valóság. "

Nem kell gondolnom semmit. Felnézek társkeresőre - férfitöbblet. Elmegyek egy akármilyen buliba - férfitöbblet. Beülök egyetemen egy előadásra - férfitöbblet. Számomra ez a valóság, csudajó helyen élsz, ha szerinted nem így van.

"italálják ezeket a hülyeségeket, hogy "kaszt elmélet"..."

Hoppácska, ezt pont ti, nők találtátok ki, hogy mindenki a maga szintjén keresgéljen, 100%-ban tőletek olvastam. Úgyhogy ezt a szart pls. ne kend a férfiakra.

"tehát olyan dolgok miatt vannak egyedül ami csak és kizárólag az ő hibájuk."

Úgy tudom, mindig a nő dönti el, lesz-e párkapcsolat. A férfi udvarol, a nő fogadja a közeledését, tehát a döntés joga az övé. Így van? Igen. Akkor a balhét is ő viszi el, plain and simple.

Lepontozni pedig én is tudok, rögvest be is mutatom.

2018. okt. 22. 13:08
 18/33 anonim ***** válasza:
90%

Zseniális a vitatechnikád. :D

"Akkor tehát van orbitális férfitöbblet társkeresőn? Igen."

Ha van is, az majdhogynem teljesen irreleváns annak a kérdésnek az eldöntése szempontjából, hogy háromszoros/ötvenszeres-e a férfitöbblet úgy en bloc a Föld nevű bolygón, vagy akár csak Magyarországon. De ezt már leírtam.

"Számomra ez a valóság, csudajó helyen élsz, ha szerinted nem így van."

Ugyanabban az univerzumban élek, amelyikben te. Általánosban, gimiben, OKJ-n egyaránt lány osztálytársamból volt több, jelenleg szociológiát hallgatok, és itt sem más a helyzet, gondolom, te valami reál szakon mozogsz, amely esetben nincs semmi meglepő abban, hogy több fiút látsz magad körül, mint csajt. Mutatnál esetleg valami statisztikát annak az igazolására, hogy 75-25% a nemek aránya a férfiak javára?

"Úgy tudom, mindig a nő dönti el, lesz-e párkapcsolat. A férfi udvarol, a nő fogadja a közeledését"

A férfinak semmi beleszólása nincs abba, hogy melyik nőnek kezd el udvarolni, mi?

"Lepontozni pedig én is tudok, rögvest be is mutatom."

Ki a bánatot érdekel még mindig a pontozás? :D

2018. okt. 22. 15:32
 19/33 anonim ***** válasza:
0%

"Ha van is, az majdhogynem teljesen irreleváns annak a kérdésnek az eldöntése szempontjából, hogy háromszoros/ötvenszeres-e a férfitöbblet úgy en bloc a Föld nevű bolygón, vagy akár csak Magyarországon."

Ahá, értem. Tehát számodra csak az releváns, ami téged támaszt alá. Ami nem, azt félresöpörjük, és úgy teszünk, mintha nem lenne.

[link]

Senki nem a komplett bolygóról beszélt, hanem Magyarországról. Az itteni társkeresők mindegyikén tízszer annyi a férfi, mint a nő. Tehát van férfitöbblet. Lehet itt körbemagyarázni a tényeket, hogy az ég zöld, a fű kék, csak értelme nincs.

"Általánosban, gimiben, OKJ-n egyaránt lány osztálytársamból volt több, jelenleg szociológiát hallgatok, és itt sem más a helyzet"

Még több mazsolázgatás. Felétek ezt nevezik vitatechnikának? A folyamatos és szándékos érvelési hibákat?

"Mutatnál esetleg valami statisztikát annak az igazolására, hogy 75-25% a nemek aránya a férfiak javára?"

A társkereső nem elég meggyőző? De bármelyik buliban, fesztiválon körbenézhetsz, ugyanezt fogod tapasztalni. Ja mégse, mert becsukod a szemed, elosztod a férfiak számát néggyel, és ezt fogadod el tényként...

"A férfinak semmi beleszólása nincs abba, hogy melyik nőnek kezd el udvarolni, mi?"

A férfi a saját dolgát nehezítené azzal, ha még válogatna is. Többnyire az jellemző, hogy eszi amit kap, vagy éhenmarad.

Megteheti persze, hogy válogat, és csak bizonyos nőkkel áll szóba, csak akkor nagy valószínűséggel egyedül marad.

"Ki a bánatot érdekel még mindig a pontozás? :D"

Kiváló, akkor kaptad az újabb piros kezet.

2018. okt. 22. 15:57
 20/33 anonim ***** válasza:
Most tenyleg azzal magyarazod a sikertelenseged, hogy a szorakozohelyeken meg a tarskeresokon tobb a ferfi? Es? Akkor kell olyan helyre jarni, ahol nem. Nyilvan nem discoban meg a Balaton Soundon kene normalis lanyokat keresni.
2018. okt. 22. 16:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!