Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek olyan "párkapcsolatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek olyan "párkapcsolatok", ahol nincs szex?

Figyelt kérdés
Vannak olyan nyilván balek férfiak, akikkel meg tudja egy nő csinálni azt, hogy nem fekszik le velük, de mégis a férfi kapcsolatban van velük, vagy akár házasságban? Szerintetek ha egy lúzer férfi valamilyen csoda folytán talál nőt, akkor max ilyen "kapcsolatot" találhat?

2019. ápr. 7. 14:14
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Vannak kis vagy kisebb , sőt nulla szexigényű férfiak is.
2019. ápr. 7. 14:27
 2/9 anonim ***** válasza:
79%

Egyik barátom és a barátnője nem terveznek lefeküdni az esküvőjükig.

Egy volt szomszédom pedig olyan 30 éve nem él nemi életet a férjével (ne kérdezzétek hogy miért tudom, nem is akartam megtudni)

Pontosabban 30 éve lefeküdtek, de a lány teherbe esett, a pasi pedig elvette, hogy egyikőjüket se érje "szégyen". Azóta is együtt vannak, a "gyerek" is velük él, nuku szexuális élet. A fiuk is csak fizetős nőkhöz járt, nem tudom hogy volt-e barátnője valaha.

2019. ápr. 7. 14:40
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Volt ilyen kapcsolatom, véget ért más okok miatt. Igazából egyikünk se volt nagyon szexuális, bár érintés meg egyéb volt sok, csak szex nem.
2019. ápr. 7. 14:47
 4/9 anonim ***** válasza:
33%
Lúzer férfi vagyok. Olyan kapcsolatom lett egy csoda folytán, hogy én nem akartam lefeküdni a nővel, mert enyhén szólva nem túl fiatal, sem nem vonzó. Megpróbáltam, nem ment.
2019. ápr. 7. 14:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
igen aszexuális párkapcsolatban pl.
2019. ápr. 7. 15:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk pl pàrom az, aki nem, illetve alig igényli a szexet. Nem aszexuális és nem is lúzer, nem néznéd ki belőle, hogy ilyen (pláne nem úgy, hogy kapcsolatban él).

Összebújás, csók ugyanúgy van. Szex 2-3 havonta egyszer, vagy néha annyi sem. Ettől ez még párkapcsolat, és nekünk így jó. :)

2019. ápr. 7. 15:52
 7/9 anonim ***** válasza:
38%

4-es, el nem tudom képzelni hogy lett Neked ilyen kapcsolatod. Annyira erőszakos volt a nő,hogy nem tudtál szabadulni a rabigából?Se nem fiatal, a szex sem ment Vele...akkor mégis hogy a francba lett abból kapcsolat?

Egyébként a kérdezőnek: biztos,hogy vannak ilyen kapcsolatok. Fiatalabb pároknál ilyenkor esetleg belép egy szerető, aki pótolja ezt az igényt, idősebb korban pedig egyszerűen elfogadják azt,hogy kevesebb, vagy nincs igény a szexre.

2019. ápr. 7. 16:23
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem kellettem senki masnak :(

2019. ápr. 13. 09:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát a barátom pl egyáltalán nem luzer, megsincs rendszeres szex köztünk, mert nekem alacsonyak az igényeim. Ő többet is igényelne, de egy kapcsolatban szükség van kompromisszumra.
2019. ápr. 13. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!