Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan "párkapcsolatok", ahol nincs szex?
Egyik barátom és a barátnője nem terveznek lefeküdni az esküvőjükig.
Egy volt szomszédom pedig olyan 30 éve nem él nemi életet a férjével (ne kérdezzétek hogy miért tudom, nem is akartam megtudni)
Pontosabban 30 éve lefeküdtek, de a lány teherbe esett, a pasi pedig elvette, hogy egyikőjüket se érje "szégyen". Azóta is együtt vannak, a "gyerek" is velük él, nuku szexuális élet. A fiuk is csak fizetős nőkhöz járt, nem tudom hogy volt-e barátnője valaha.
Nálunk pl pàrom az, aki nem, illetve alig igényli a szexet. Nem aszexuális és nem is lúzer, nem néznéd ki belőle, hogy ilyen (pláne nem úgy, hogy kapcsolatban él).
Összebújás, csók ugyanúgy van. Szex 2-3 havonta egyszer, vagy néha annyi sem. Ettől ez még párkapcsolat, és nekünk így jó. :)
4-es, el nem tudom képzelni hogy lett Neked ilyen kapcsolatod. Annyira erőszakos volt a nő,hogy nem tudtál szabadulni a rabigából?Se nem fiatal, a szex sem ment Vele...akkor mégis hogy a francba lett abból kapcsolat?
Egyébként a kérdezőnek: biztos,hogy vannak ilyen kapcsolatok. Fiatalabb pároknál ilyenkor esetleg belép egy szerető, aki pótolja ezt az igényt, idősebb korban pedig egyszerűen elfogadják azt,hogy kevesebb, vagy nincs igény a szexre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!