Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan pezsdíthetném magam fel párkapcsolatok terültén? TÖBBI LENT!
Figyelt kérdés
Amióta elkezdtem dolgozni 1 éve , e mellett még járok estire is ,nincs sok szabad időm ezért úgy mond "kihaltak" a csajok körülöttem . Már Próbálkoztam olyan lányoknál is akiket több éve ismerek de célzásaimra, nyomulásomra egyik sem reagált ahogyan én szerettem volna. Internetes ismerkedéseim is kudarcba fulladtak sorra. Szerintetek mit csináljak vagy lépjek hogy újra legyen választék csajok terültén? Sok baráti köröm is szinte elfelejtett mert nem volt sok időm társaságukhoz csatlakozni, szóval az ottani ismerkedés is kilőve. :/
Tudnátok tanácsolni valamit a munkahelyes illetve iskolás ismerkedésen kívül? ( Iskolában fiú osztályban vok, munkahelyen meg nem olyan környezetben dolgozok ahol fiatalabb, korombeliek lányok vannak)
2013. ápr. 20. 22:16
2/2 Yorxun Yorxun válasza:
Netalántán kipróbálhatsz egy villámrandit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!