Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyakori kérdéseken lévő felhasználók miért élnek egy ideális állom világban párkapcsolatok terén?
A külső nekem, személyesen, valóban nem meghatározó tényező.
De most nem is ez a lényeg.
Valószínű azokat a válaszokat látod, amelyek valami általánosító megjegyzésre reagálnak. Ilyenkor szokták írni, hogy: Nem minden ember rossz, nem mindenki csalja meg a másikat, nem minden jó pasi hűtlen, nem mindenkinek számít a külső, nem minden csúnya pasi marad egyedül...
De hogy ebből hogy jött le neked az, hogy az ide írók álomvilágban élnek, azt nem tudom.
Hát, nem tudom, talán azért, mert én ezt tapasztalom?
Boldog párkapcsolatban élő fiatal nő vagyok és soha nem csaltam meg senkit, pedig millió lehetőségem lett volna.
És hihetetlen módon még engem sem csalt meg senki.
Kérdező, te komplett idióta vagy. Van megcsalás, de ez nem függ össze azzal, hogy mennyire vagyok jó pasi. Ez a gerinctől függ.
A külső természetesen fontos, de mindenkinek más tetszik és lehet valaki a csúnyasága ellenére is vonzó.
"Az oldal szerint az összes nő k*rva, és az összes pasi egy hűtlen f@sz."
Igen, ez sajnos 90%-ban így van. Ezért tartunk ott, ahol vagyunk.
"Ennyire fáj neked, hogy van aki boldog párkapcsolatban él?"
Senkinek nem fáj az, ha a másik ember boldog párkapcsolatban él. Az embereknek az szokott fájni, hogy ők nem. Ha ők is boldog párkapcsolatban élnének, akkor le se szrnák, hogy a másik abban él-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!